Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
anonymus
2022.03.11
 - 23:38
Meglepően jó vétel. Szerintem ennyi pénzért bomba. Az, hogy hogyan szól úgyis ízlés és komponensek kérdése, de nekem az "analógos", mégis nagyon dinamikus hangja telitalálat. Nem hallgatok hangosan zenét és így is teljesértékű basszust, teret és hangszer elhelyezést kínál. Bravó!.
Petya
2022.02.03
 - 12:33
Nagyon jól sikerült konstrukció és félelmetesen pontos hangzása, nagy dinamikája okán kettőt használok egyszerre, monoblokként, (bal-jobb) mert a távirányítóval bizony tökéletesen összhangban tudom vezérelni a bal és jobb csatornát. Így multikábelezést is tudok alkalmazni.Ezen az áron olyan high-end hangzást kínál ami sokkal drágább cuccokat is megeszik reggelire! szívből ajánlom, egy vagy kettős konfigban is. Én 88dB érzékenységű hangszóróval brutál hangnyomást tudok elérni, földremegtető basszussal és a falakon túlnyúló sztereóval. Nagyon megéri a pénzét.
Név
2021.08.11
 - 16:51
Talán a legjobb ár-érték arányú erősítő amivel eddig találkoztam. Kellemes, hosszan hallgatható, meglepően életszerű hangzás jellemzi, igen alacsony torzítás és elképesztően jó sztereó hangszínpad mellett (audiofil kategória). A sztereó tér nagyon precíz, minden jól elkülönül, szinte 3D-s hangképet alkot. Ami külön érdekes volt számomra, hogy az elsőre talán kevésnek tűnő 2*15 watt valójában mekkora hangerővel párosul. Én 4 ohmos, 88dB érzékenységű hangsugárzókkal használom, de meglepő erő van ebben a pici dobozban. A hangerő számomra több mint elegendő, pedig nem a halk zenehallgatás híve vagyok... A távirányító is nagyon kellemes, minőségi darab.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: