final

A final egy olyan cég, amely saját márkanév alatt high-end audio fülhallgatókat és fejhallgatókat értékesít, valamint alkatrésztechnológiai fejlesztést, terméktervezést, gyártást és más cégek márkáinak értékesítését végzi.

A céget 2007-ben alapították, a nagy amerikai csatlakozógyártó Molex leányvállalataként indult; 2014-ben függetlenné vált a jelenlegi vezetői csapat MBO-ja révén. Ez az, amit a második formációnak neveznek. A saját, végleges márkájú fülhallgatóik 2009-es értékesítésének megkezdése óta a jó hangminőségről és a többi nagy elektronikai gyártótól eltérő dizájnról alkotott gondolkodásmódjuk felkeltette a figyelmet, és kialakították saját egyedi helyüket Japánban és külföldön egyaránt.

Az olyan termékek, mint a fül- és fejhallgatók, a jelenlegi elektromos készülékek kategóriába tartoznak, amelyek értéke vadonatúj állapotban a legnagyobb, ezért szeretnének azonban olyan időtálló fülhallgatókat és fejhallgatókat készíteni, amelyek iránt az emberek affinitást mutatnak, és továbbra is ugyanúgy használják, mint a mechanikus karórákat, amilyeneket a jövőben antikként értékelnek majd.

Nézet:
Sorrend: