ZENS

A Zens egy innovatív vállalat, amely az életet megkönnyítő vezeték nélküli töltők fejlesztésére és gyártására összpontosít. Professzionális minőségű termékeket gyárt, melyek ugyan drágábbak, de megbízhatóságuk mindenek felett áll. Ha fontos, hogy ne romoljon el egy beépített töltő, akkor érdemes a ZENS termékeket választani.

Európa „Szilícium-völgyének” szívében található Zens a technológia és az innováció epicentrumában áll. A Brainport Eindhoven a világ legmegbízhatóbb technológiai szakértőinek, gondolkodóinak és együttműködő elméinek ad otthont.

A legmodernebb technológiával ellátott Zens innovatív vezeték nélküli töltőket a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt fejlesztették, és arra tervezték, hogy az emberek életvitelük javítását szolgálják, amellett, hogy a terméket nem kell évente kicserélni. Nincs több rendetlen vezeték, több töltő és túlterhelt aljzat. 

A Zens vezeték nélküli töltéssel felszabadult életet élhet és abban is biztos lehet, hogy a fenntarthatóságot támogatja a kevesebb vezetékkel, rendkívül hosszú élettartamú gyártmányokkal. Innovatív vezeték nélküli töltési termékeink szabaddá tehetik Önt. Otthon, az irodában és útközben.

Nézet:
Sorrend: