ONIX

1984 és 1990 között az Onix egy sor Hi-Fi erősítőt tervezett és gyártott, amelyeket az Egyesült Királyságból a világ 28 országába exportált. A 90-es években a vállalatot átstrukturálták, majd a Rogers Speakers felvásárolta. Ez az az időszak, amikor az Onix nagyon aktívvá vált a hangsugárzók piacán, és a Hi-Fi erősítők mellett csúcskategóriás hangszórókat is gyártott.

1997-ben az Onix terveit és márkanevét egy tajvani cég vásárolta meg Pu Hsao Hsiung úr irányítása alatt, azzal a fő gondolattal, hogy folytassa a hagyományos brit Hi-Fi tervezést, és az Onix márkát egy új évezredbe hozza.

Manapság az Onix márkát továbbra is Pu úr irányítja Tajvanról, együttműködve a kínai Shanling Hi-Fi gyártóval. A jelenlegi portfólió CD-lejátszókat, integrált erősítőket és az újonnan piacra dobott Miracle Hi-Fi Streamer Stack-et tartalmazza. 

A kis tengerparti várostól, Brightontól a Tajvan szigetén át a nyüzsgő Shenzhenig a Greater Bay Area-ig, Onix mindig sokféleképpen változott és fejlődött, de a brit hangzás lelke megmaradt a középpontjában.

Nézet:
Sorrend: