Westone audio

A Westone Audio régóta úttörő szerepet játszik a professzionális fülmonitorok fejlesztése terén. A Westone Audio vezető szerepét az audioiparban az „ipar első innovációi és a korábbi hallás-egészségügyi üzletágával megosztott évtizedes tudás gazdag történelme igazolja. A vállalat immár 2020-tól Lucid Audio Company néven tovább erősítette márkáját és alapvető képességeit.
Közel négy évtizeddel ezelőtt a Westone Audio megkezdte egyedi fülhallgatók gyártását és a tervek tökéletesítését. A Westone Audio megtervezte az első színpadi monitorokat, amelyeket a zene iránti szenvedélyük táplál. Az 1980-as évek során rezgőnyelves armatúra meghajtókat fejlesztettek ki a zenészek számára készített egyedi fülhallgatókban és a „Walkman” stílusú fülhallgatókban. Az első fülmonitor megoldásokat Rush és Def Leppard együttműködésével fejlesztették ki.

Az elkövetkező két évtizedben újabb együttműködések és újítások eredményezték a Universal Fit és Custom Fit fülhallgatók 2002-es bevezetését. Küldetésük a legpontosabb hallgatási élmény megteremtése zenészek és rajongók számára egyaránt.

 

Nézet:
Sorrend: