Kii Audio

Üdvözöljük a Kii Audio világában, ahol a lenyűgöző szépség és a döbbenetes technológia egyesül! A Kii THREE BXT, Kii THREE, Kii SEVEN, és a kecses Kii Control új dimenziókat nyit az otthoni szórakoztatás és a zene élvezete terén. Képzelje el, hogy létezik egy hangrendszer, amin bármilyen műfaj, bármilyen hangerőn, bármilyen helyiségben tökéletes élményt nyújt! Ez a Kii – egyszerűen páratlan. 

A THREE BXT karcsú formája mögött 7000W teljesítmény, 28 aktív hangszóró, a legfejlettebb DSP technológia és elképesztő dinamika rejlik. A Kii THREE System és a Kii SEVEN pedig kompakt megoldást kínál a kényelmes, otthoni zenehallgatás kedvelőinek vagy a stúdióminőségű hangélményre vágyóknak. A kezelés egyszerűsége lenyűgöző, hiszen digitális vagy analóg forrást is fogadnak a Kii rendszerei: legyen az telefon, tablet, számítógép, TV vagy akár lemezjátszó. Sőt, még Bluetooth kapcsolatot is kínálnak! 

Ezek a rendszerek nemcsak otthonában, de hangstúdiókban is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Pontosságuk és egyenletes teljesítményük az egész frekvenciatartományban lenyűgöző. A kínálatban olyan színek is szerepelnek, mint a Ferrari Rosso Corsa vörös vagy a híres Nardo Grey szürke. 

Mindez pedig Bruno Putzeys mérnöki zsenialitásának az eredménye, amely olyan utat nyit a zenehallgatásban, amit korábban elképzelni sem tudtunk. A Kii Audio: több, mint hangrendszer. Ez a jövő hangja. 

Látogasson el a Muzix Audio bemutatótermébe, és hallja meg saját fülével a csodát! 

Nézet:
Sorrend: