S.M.S.L

A Foshan ShuangMuSanLin Technology Co., Ltd.-t 2009-ben alapították, amely Kínában, Sencsenben található. A VMV Technology (HK) Company Limited fiókvállalat 2013-ban lett a csoport része és ez a márkanév a csúcsminőségű SMSL termékeken önállóan is megjelenik.
A vállalat az audio digital - analóg konverterekre, a sztereó fejhallgató-erősítőkre, és teljesítmény-erősítőkre szakosodott, és saját R&D, gyártási és marketing csapattal rendelkezik.
Az S.M.S.L. átfogó értékesítési hálózatot hozott létre, ami 33 nagyvárosra terjed ki; stratégiai partnerséget alakítottak ki Japánnal, Nagy-Britanniával, Németországgal, Portugáliával, Szingapúrral és más országokkal, termékeiket világszerte több mint 30 országba exportálják, és immáron Magyarországra is, a Muzix Group jóvoltából.
Követik a "minőség-alapú, technológiai útmutatás, és ügyfélközpontú" szabályokat, szigorúan végrehajtják az elektronikai ipar követelményeit (EICC), és megfelelnek a CCC, BQB, MFi, CE, FCC, RoHS, CE-EMC, CE-LVD , WEEE tanúsítványoknak.

 

Nézet:
Sorrend: