Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név
Muzix Group Kft.
Cím
1139 Budapest, Forgách utca 21.
Nyitvatartási idő
Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
Telefon
+36 30 907 0709
Áruház neve
muzix.hu
Adószám
25000760-2-41
EU adószám
HU25000760
Cégjegyzék szám
01-09-193954
Nyilvántartásba vétel dátuma
2014 07.31.
Bankszámlaszám
10700024 71838513 51100005
IBAN
HU59107000247183851351100005
Kapcsolattartó neve
MUZIX
Kapcsolattartó telefonszáma
+36-30-907-0709
Kapcsolattartó e-mail címe
info@muzixgroup.com
Szállítási módok
GLS házhozszállítás
mygls_api
Ezt a GLS szállítási módot csak akkor válassza, ha NEM utánvéttel kéri a terméket és futárral szállíttatja házhoz. Ezzel a szállítással 2 munkanapon belül hozzájuthat a megrendelt termékhez!
Elektronikus előre fizetés (kártya, előre utalás, PayPal stb.) esetén is ezt a szállítást válassza, ha futárral kéri a terméket!
Szállítási költség: 2 000 Ft
GLS házhozszállítás UTÁNVÉT esetén
mygls_api
Ezt a szállítási módot akkor válassza, ha futárnak UTÁNVÉTTEL fizetne. Tudni kell, hogy a maximális értékhatár ezen esetben 499.999.-Ft, így ha magasabb értékű terméket rendelne, kérjük válasszon alternatív szállítási módot! A GLS futárral két munkanapon belül kézhez veheti a megrendelt terméket!
Szállítási költség: 2 000 Ft
GLS csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Szállítási költség: 2 000 Ft
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost SMS-ben és emailben elküldi az átvevő kódot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Ez a szállítási mód 3-5 munkanapot vesz igénybe akkor is, ha a Muzix Audio a megrendelés napján átadja a csomagodat, kérjük ennek tudatában válaszd!
Hamarabb szeretnéd megkapni? Válassz futárszolgálatot!
Szállítási költség: 2 000 Ft
Személyes átvétel átvevőpontunkon
Muzix Group Kft 1139 Budapest, Forgách utca 21.
Átvételi lehetőség: Munkanapokon 10h és 17h között.
Szállítási költség: 0 Ft
Csomagpiac.hu MPL házhozszállítás
csomagpiac_hu_api_homedelivery
A csomagszállítás háztól házig történik. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 2 000 Ft
Csomagpiac.hu MPL csomagpontok
csomagpiac_hu_api_pp
A csomagszállítás, csomagpontra vagy csomag automatába történik. Egyszerű, gyors, olcsó és környezettudatos csomagátvételi lehetőség. Ha megrendelésed bármely Csomagpiac-pont egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő Csomagpiac-pont automatái könnyen hozzáférhetőek Magyarország számos pontján 0-24 órában elérhetőek. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek a kiválasztott automatába. E-mail értesítést küldünk a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. Amikor a csomagot sikeresen elhelyeztük a kiválasztott automatába, a címzettet e-mail és viber/sms értesítésben tájékoztatjuk erről. Az e-mailben van egy QR-kód amivel ki tudja nyitni az automatát. A viber/sms-ben egy számokból betűkből álló kód van, amivel szintén ki tudja nyitni az automatát. 72 óráig tároljuk a küldeményeket az automatában, a címzett minden nap kap egy viber/sms értesítést, hogy vegye át a küldeményét. Ha nem vette át 72 órán belül, akkor a csomag vissza lesz szállítva a feladónak. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 2 000 Ft
Fizetési módok
Bankkártyás fizetés (Barion)
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetés (Stripe)
Nagyon biztonságos, innovatív, gyors, elektronikus fizetési megoldás, kifejezetten on-line vásárlásokhoz fejlesztve. A STRIPE-al akkor is tud fizetni, ha mással nem sikerül. Biztos lehet benne.
Webáruház független, pontos, gyors.
STRIPE. A világ egyik legjelentősebb elektronikus fizetési szolgáltatója.
stripe_com
Bankkártyás fizetés (SimplePay)
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
simplepay_hu_v2
PayPal fizetés
Ezért a fizetési módért a vásárlót átirányítjuk a PayPal-hoz. Ott hitelkártyával vagy meglévő PayPal-felhasználóval fizetheti ki a számlát. Minden esetben a PayPal webhelyén kell megadnia a hitelkártyaadatait, így azok semmilyen körülmények között nem kerülnek átadásra a kereskedőnek.

FONTOS: A PayPal fizetés nagyon biztonságos, de költséges! A tranzakciónak a vásárlási érték 5%-át kitevő díja van, melyet a fizetés során automatikusan felszámolunk. Kérjük válasszon más fizetési módot, ha ezzel nem ért egyet!

Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
paypal
OTP áruhitel
Vigye haza most, fizessen részletekben! Az OTP áruhitel segítségével sokkal könnyebben juthat hozzá olyan készülékekhez, melyek beszerzése egy összegben túlságosan megterhelné a családi kasszát.
Válassza a piacvezető bank rendkívül versenyképes kondícióit és kösse meg a hitelt on-line!
otp_aruhitel
Utánvéttel
Nem fizetné ki előre a megrendelt árut, hiszen ezt megteheti akkor is, amikor átveszi a terméket? Így van, ez lehetséges! Azonban tudnia kell, hogy az utánvétes fizetés választása 1500 Ft többletköltséggel jár, akár készpénzes, akár elektronikus módon történik a kiegyenlítés, függetlenül a helyszíntől.
Utánvéttel Csomagpiac házhozszállítás esetén
Helyszíni utánvétes fizetés választása 1500 Ft többletköltséggel jár, akár készpénzes, akár elektronikus módon történik a kiegyenlítés.
Kedvezmény
Kedvezmény az aktuális rendelés végösszege alapján
Megrendelés végösszeg
Kedvezmény
0  Ft
-
-
E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám / Phone number
Tárgy
Üzenet