Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Muzix Group Kft.
Cím:
1139 Budapest, Forgách utca 21.
Nyitvatartási idő:
Hétfő:09:00 - 17:00
Kedd:09:00 - 17:00
Szerda:09:00 - 17:00
Csütörtök:09:00 - 17:00
Péntek:09:00 - 17:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
Telefon:
+36 30 907 0709
Áruház neve:
muzix.hu
Adószám:
25000760-2-41
EU adószám:
HU25000760
Cégjegyzék szám:
01-09-193954
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2014 07.31.
Bankszámlaszám:
10700024 71838513 51100005
IBAN:
HU59107000247183851351100005
Kapcsolattartó neve:
MUZIX
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 30 907 0709
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] muzixgroup.com
Szállítás
Személyes átvétel bemutatótermünkben
Szállítási költség: 0 Ft
GLS házhozszállítás
mygls_api
Szállítási költség: 2 000 Ft
GLS csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Szállítási költség: 2 000 Ft
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
A Foxpost egy egyszerű, rugalmas, környezettudatos és érintkezésmentes csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost SMS-ben és emailben elküldi az átvevő kódot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Szállítási költség: 2 000 Ft
Fizetés
Bankkártyával és készpénzzel a helyszínen
Webáruházunkban többféle elektronikus fizetés közül választhat! Amennyiben bemutatótermünkben kívánja átvenni a kiválasztott terméket, úgy mind - helyszíni - bankkártyás-, vagy készpénzes fizetéssel is ki tudja egyenlíteni a vételárat! Tekintve, hogy a hazai giro utalási rendszer másodperceken belüli teljesítésre képes, a mobil eszközről történő banki átutalásra is van mód a helyszínen!
Előre utalással
Gyors, megbízható fizetési mód, melynek nyoma van! Amennyiben az előre utalást választja, rendszerünk "díjbekérőt", azaz proforma számlát küldd ki, amely tartalmazza a kiválasztott termék(ek) és a szállítás (ha azt választja) díjtételeit.
Az összeget a Muzix Group Kft. CIB Banknál vezetett 10700024-71838513-51100005 számlájára kell átutalnia. A vételár számlánkra való beérkezését követő munkanapon a termékek átadásra kerülnek a logisztikai szolgáltató részére, vagy átvehetőek bemutatótermünkben, ha a személyes átvételt választotta. Ezen utóbbi esetben feltétlenül várja meg az erre vonatkozó státusz értesítő levelet! A végszámlát a termékekkel együtt juttatjuk el Önnek.
Utánvéttel
Nem fizetné ki előre a megrendelt árut, hiszen ezt megteheti akkor is, amikor átveszi a terméket? Így van, ez lehetséges! Azonban tudnia kell, hogy az utánvétes fizetés választása 500 Ft többletköltséggel jár, akár készpénzes, akár elektronikus módon történik a kiegyenlítés, függetlenül a helyszíntől.
Bankkártyás fizetés (SimplePay)
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
simplepay_hu_v2
Bankkártyás fizetés (Barion)
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
paypal
Hitel
Vigye haza most, fizessen részletekben! Az OTP áruhitel segítségével sokkal könnyebben juthat hozzá olyan készülékekhez, melyek beszerzése egy összegben túlságosan megterhelné a családi kasszát.
Válassza a piacvezető bank rendkívül versenyképes kondícióit és kösse meg a hitelt on-line!
otp_aruhitel
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám / Phone number
Tárgy
Üzenet