Neutrino

A NEUTRINO márka fókuszában az innovatív, magas színvonalú, mégis megfizethető audio eszközök, kábelek gyártása áll. Nyersanyag-, és energiatakarékos modern digitális elektronikái az iparág legkiforrottabb megoldásaira építkeznek és a csúcsteljesítményt a vonzó árakkal társítják. Készülékeik fejlesztése során a legújabb szoftvereket, a legprecízebb mérőeszközöket és innovatív mérési technikákat alkalmazzák.
 
A színezett, vagy a hagyományos elektronikai komponensek által "a fülnek kellemesen" torzított hangzás gyakran befolyásolja a hallgatót. Ez az oka annak, hogy az audiofilek körében gyakran dominál a szubjektivitás, annak ellenére, hogy többnyire az objektivitást részesítenék előnyben és a színezetlen hangzást keresik. A NEUTRINO koncepciója a semmit nem adunk hozzá és semmit nem veszünk el belőle, amellyel a lehető legkevésbé színezett hangzásra törekednek, hogy a hallgató leginkább azt hallja, a mi a hangfelvételen rögzítésre került. A zenészek és a hangmérnök közös munkájának gyümölcsét.
Nem ígérjük, hogy ez mindig csodálatos lesz, de azt bizton ígérjük, hogy ha a NEUTRINO-t választja, a hangfelvétel eredetiségét kapja vissza.
 
A holland Hypex, a japán Mogami és Canare márkák, a liechtensteini Neutrik és más, kategóriáik csúcs specialistáitól származó részegységek alkalmazása a csúcs egyéni teljesítményekből összeálló zseniális csapatmunka eredményességét kínálja. Megfizethető áron, széles audiofil közönség számára.
Nézet:
Sorrend: