SHANLING H5 + HIFIMAN SUNDARA TITAN PACKAGE

Cikkszám: SET_53301
SHANLING H5 + HIFIMAN SUNDARA TITAN PACKAGE

SHANLING H5 + HIFIMAN SUNDARA TITAN PACKAGE

Cikkszám: SET_53301
Raktáron 
329 980 Ft 303 042 Ft
Vásárold regisztrációval és 9 091 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

SHANLING H5 - Hordozható DAC és erősítő zenelejátszóval Bluetooth 5.0 LDAC 32bit 768kHz DSD512 MQA

A Shanling H5 sokminden egyben. Hordozható és asztali eszköznek is kiváló DAC (digitális-analóg konverter), erősítő fejhallgatókhoz és hangszórókhoz, vagy zenelejátszó.

A kettős AK4493SEQ DAC chipek és XMOS XU316 USB processzorok találkozása gazdag és szerethető tónust eredményez, legyen szó 32bit 768kHz PCM, DSD512, vagy MQA audió jelekről. Tiszta hanggal, kimagasló jel-zaj arány teljesítménnyel és alacsony torzitással. Az eszköz szíveként kettős TPA6120 és OPA1612 operációs erősítés dobog az erőteljes kimeneti jelek megszólaltatásáért 840mW @32Ohm impedanciáig. A 3.5mm egyvégű és 4.4mm szimmetrikus fül-, és fejhallgató csatlakozási lehetőségeket egy háromállású erősítési mód támogatja. A H5 Bluetooth 5.0 párosítással is kommunikál, akár LDAC felbontásban. Az RCA kimenetnek köszönhetően aktív hangfalakhoz is csatlakoztatható, így előerősítőként is kihasználható.

A Micro SD memóriakártya foglalat maximálisan 2TB-ig bővíthető, mely akár Shanling ingyenes Eddict Player applikációján keresztül is böngészhető. A diszkrét 0.87”-os monokróm kijelző felett színes visszajelző LED-ek mutatják a bitráta, MQA és töltési információkat. A repülőgépipari alumínium házba épített 3500mAh akkumulátorral akár 12.5 órányi üzemidőt is el lehet érni.

A H5 a hordozható prémium zenehallgatást képviseli, széleskörű kompatibilitással minden modern eszközhöz. Legyen szó okostelefonról, laptopról, vagy videójáték konzolokról. Elérhető fekete és titánium színekben. A csomag tartalmaz egy USB-A - USB-C kábelt, egy USB-C - USB-C kábelt, egy 3.5mm - RCA COAX kábelt és nem utolsó sorban egy hordtasakot is.

HIFIMAN SUNDARA SILVER VERSION - Over-ear nyitott kialakítású vezetékes planar audiofil fejhallgató

Az új és vonzó ezüst színű külsőhöz egy utazó tok és egy 3m hosszú kábel jár. A Silver Version továbbra is a Sundara népszerű részletességét és hangkarakterét tárja fel elénk.Ez a műalkotás nem csak kinézetében, de hangzásban is gyönyörködtet. A különleges, ~0.001 mm vastag NsD (NEO supernano Diaphragm) membrán képes gondoskodni a kimagaslóan gyors és precíz hangvisszaadásról 6Hz és 75000Hz között. Túl az emberi hallástartományon és túl minden minőségi elváráson. Ez a gondosan összeállított, cserélhető kábeles, stílusosan ezüst planár (síkmágneses) fejhallgató nem csak kényelmes, de pont megfelelő súlyú ahhoz, hogy bárhol átélhessük a rendkívül részletgazdag és élethű zenehallgatás élményét. SUNDARA szanszkrit nyelven annyit jelent: "gyönyörű".


Hitelkalkulátor
Csomag tartalma