SHANLING EA5 PLUS + KLH KENDALL MKII BOOKSHELF BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_53001
SHANLING EA5 PLUS + KLH KENDALL MKII BOOKSHELF BLACK PACKAGE

SHANLING EA5 PLUS + KLH KENDALL MKII BOOKSHELF BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_53001
Raktáron 
910 980 Ft 826 472 Ft
Vásárold regisztrációval és 24 794 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

SHANLING EA5 PLUS - Asztali DAC integrált és fejhallgató erősítéssel és Streamer WiFi Bluetooth aptX HD LDAC MQA 32bit 768kHz DSD512 2x100W 4 Ohm

A Shanling EA5 Plus egy rendkívül sokoldalú streamer, DAC, erősítő és fejhallgató erősítő egyben. Ez az új EA5 modell 2x100W @ 4Ohm teljesítményt nyújt, köszönhetően a dán ICEpower 100AS2 D osztályú hangszóróerősítőjének. A zárt Android platform, az AKM AK4493EQ DAC, a 6.35mm-es fejhallgató kimenet és a különálló tápegység kialakítás kombinációja egy ideális all-in-one megoldást kínál Hi-Fi rendszerek széles skálájához, akár 8x MQA dekódolással. Hálózati lejátszáshoz WiFi 2.4/5G csatlakozási lehetőséggel és RJ45 Ethernet bemenettel rendelkezik, támogatja a DLNA/UPnP és az AirPlay átviteli protokollokat, lehetővé téve a hálózati eszközökön tárolt fájlok elérését, legyen szó akár számítógépről, NAS-ról vagy okostelefonról az ingyenes Eddict Player applikáción keresztül. A WiFi-kapcsolat mellett az EA5 Plus kétirányú Bluetooth-chippel is rendelkezik, így adóként és vevőként is működhet, rendkívül egyszerűvé téve a zenei streamelést okostelefonról, nagy felbontású LDAC, LHDC és aptX HD kodekekkel. Az elegáns fekete alumínium ház felső részén egy 4,7" IPS kijelző helyezkedik el, az oldalfalon pedig egy MicroSD kártya olvasó (2TB-ig bővíthető).

Az EA5 Plus alapos mérnöki munka eredménye, dinamikus, gazdag részletes hangvisszaadást biztosít. Számos funkciójának és kiterjedt csatlakoztathatóságának köszönhetően a Shanling EA5 Plus gond nélkül megtalálja a helyét az audiorendszerek túlnyomó többségében.

KLH KENDALL MK2 BOOKSHELF - 2-utas polc hangfal pár

Az ár egy párra értendő!
KLH Audio kézzel készített polchangfala. A Kendall mk2 Bookshelf a gyártó népszerű Kendall toronyhangsugárzóik "polc változata". A méretéhez képest rendkívül jó hangzást hoz, egy 2-utas basszusreflexes kialakítást kapott, 6.5" alumínium mély és 1" titánium magas hangszóróval. A Kendall mk2 széria képzett kanadai kézművesek munkája, a furnér Észak-Amerikai fenntartható erdőkből számrazó fából készült. Az új széria hangfalai egytől egyig természetes és hű reprodukciót ígérnek az első Kendall által már megismert kimagasló minőségben.


Hitelkalkulátor
Csomag tartalma