ÚJ SHANLING CA80 + KLH KENDALL MKII BOOKSHELF SILVER PACKAGE

Cikkszám: SET_52901
SHANLING CA80 + KLH KENDALL MKII BOOKSHELF SILVER PACKAGE

ÚJ SHANLING CA80 + KLH KENDALL MKII BOOKSHELF SILVER PACKAGE

Cikkszám: SET_52901
Rendelhető
724 980 Ft 649 772 Ft
Vásárold regisztrációval és 19 493 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

SHANLING CA80 - Asztali CD lejátszó és integrált erősítő Bluetooth 5 LDAC MQA-CD 32bit 384kHz DSD256

A retró megjelenés ellenére a Shanling CA80 egy modern, prémium CD-lejátszó beépített integrált erősítővel, amely könnyedén meghajt hangszórókat akár 100W@4Ω és akár 50W@8Ω teljesítménnyel. A CD80 testvér modell integrált erősítés nélkül készült. A CA80 digitális optikai SPDIF kimenettel, analóg RCA és 3,5 mm-es egyvégű kimeneti lehetőséggel is rendelkezik. Egy ES9219MQ DAC chippel épült, amely lenyűgöző, nagy felbontású hangjelek dekódolását biztosítja. A felhasználókat prémium hangzás köszönti tiszta hangháttérrel, alacsony torzítással és tisztasággal. A kiváló minőségű Philips CD meghajtó és a Sanyo HD860 lézertechnika késedelem- és zökkenőmentes teljesítményt nyújt, az Ingenic X1000 chipkészlet segítségével pedig hatékony, nagy felbontású hangjelfeldolgozást garantál. A Shanling CA80 CD-lejátszó USB meghajtó támogatással és vezeték nélküli Bluetooth 5.0 csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik nagyfelbontású LDAC átviteli protokollal. Az USB meghajtó használatával a CA80 támogatja a nagy felbontású PCM 32Bit/384kHz, és DSD256 hangjelek, valamint MQA-CD-k dekódolását.

A Shanling a kiváló minőségű CD-lejátszók tervezésében szerzett többéves tapasztalatával csak a legjobb minőségű alkatrészeket szerepelteti a CA80-ban. Elérhető fekete és ezüst színekben, a doboz távvezérlőt is tartalmaz.

KLH KENDALL MK2 BOOKSHELF - 2-utas polc hangfal pár

Az ár egy párra értendő!
KLH Audio kézzel készített polchangfala. A Kendall mk2 Bookshelf a gyártó népszerű Kendall toronyhangsugárzóik "polc változata". A méretéhez képest rendkívül jó hangzást hoz, egy 2-utas basszusreflexes kialakítást kapott, 6.5" alumínium mély és 1" titánium magas hangszóróval. A Kendall mk2 széria képzett kanadai kézművesek munkája, a furnér Észak-Amerikai fenntartható erdőkből számrazó fából készült. Az új széria hangfalai egytől egyig természetes és hű reprodukciót ígérnek az első Kendall által már megismert kimagasló minőségben.


Hitelkalkulátor
Csomag tartalma