ÚJ SHANLING EH3 + SHANLING ET3 SILVER PACKAGE

Cikkszám: SET_52601
SHANLING EH3 + SHANLING ET3 SILVER PACKAGE
SHANLING EH3 + SHANLING ET3 SILVER PACKAGE
SHANLING EH3 + SHANLING ET3 SILVER PACKAGE
SHANLING EH3 + SHANLING ET3 SILVER PACKAGE

ÚJ SHANLING EH3 + SHANLING ET3 SILVER PACKAGE

Cikkszám: SET_52601
Rendelhető
701 980 Ft 666 881 Ft
Vásárold regisztrációval és 20 006 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

SHANLING EH3 - Asztali DAC fejhallgató erősítéssel és Streamer WiFi Bluetooth 5 aptX HD LDAC 32bit 768kHz DSD512

Az EH3 Shanling rendkívül sokoldalú DAC-ja (digitális-analóg konvertere), amely teljesen szimmetrikus fejhallgató-erősítőként és streamerként is használható. Az EH3 egy ES9039PRO 8-csatornás DAC chipet használ egy négy OPA1612-re épülő erősítő rendszerben, valamint a Wifi kapcsolatnak köszönhetően lehetőséget biztosít helyi szerverről, AirPlay, vagy DLNA alkalmazásból közvetlenül lejátszott nagyfelbontású hangfájlok lejátszására. Alternatívaként USB bemeneten keresztül és Bluetooth 5 kapcsolaton keresztül is képes LDAC felbontásban kiváló zenehallgatási élményt nyújtani.

Az EH3 együtt lett tervezve az ET3 CD futóművel, melyek együtt I2S csatlakozáson keresztül a legmagasabb CD és MQA CD hallgatási igényeket is kielégítik.

SHANLING ET3 - Asztali CD lejátszó futómű WiFi Bluetooth 5 aptX HD LDAC MQA-CD 32bit 768kHz DSD512

Az ET3 Shanling felülről tölthető CD lejátszó sorozatának csúcsminőségű, koncentráltabb tagja, mely dedikált CD futóműként tökéletesen párosítható High-End DAC (digitális-analóg konverter) eszközökkel. A futómű szívét több nagyteljesítményű alkatrész dobogtatja, mint például az alacsony késedelemért felelős kétmagos Ingenic X2000 chip, a CT7302CL DSD-re és PCM-re felskálázó chip, vagy a Philips SAA7824 szervó és SANYO HD850 CD meghajtó, ami stabil lejátszást garantál. Az ET3 USB-A bemenet és kimenet mellett I2S, AES/EBU, Optikai és COAX kimeneteket kínál, valamint Bluetooth 5.0 csatlakozás is elérhető, amely aptX, aptX HD és LDAC kodekeket támogat. A kétsávos WiFi pedig DLNA és AirPlay protokollokat támogat, a zene távoli vezérlésében és streamelésében az ingyenes Eddict Player applikáció segít. Az ET3 méretében megegyezik az EH3 DAC és fejhallgató erősítővel, egy 320x290 pixel felbontású IPS LCD kijelzővel lett ellátva. Az alumínium házú lejátszó fedele levehető, sötétített edzett üveg felhasználásával készült. A csomag tápkábelt és távvezérlőt is tartalmaz.

Az ET3 együtt lett tervezve az EH3 DAC és fejhallgató erősítővel, melyek együtt I2S csatlakozáson keresztül a legmagasabb CD és MQA-CD hallgatási igényeket is kielégítik.


Hitelkalkulátor
Csomag tartalma