NEUTRINO SMARTCUBE 250 + KLH KENDALL MK2 FS BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_52401
NEUTRINO SMARTCUBE 250 + KLH KENDALL MK2 FS BLACK PACKAGE

NEUTRINO SMARTCUBE 250 + KLH KENDALL MK2 FS BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_52401
Raktáron 
1 386 970 Ft 999 990 Ft
Vásárold regisztrációval és 30 000 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

NEUTRINO SMARTCUBE 250 - Asztali integrált erősítő és DAC streamer funkcióval Bluetooth 5 aptX HD AirPlay 2 24bit 192kHz 2x250W 4 Ohm

Neutrino Smartcube 250 streamer, integrált erősítő és DAC (digitális-analóg konverter) és előerősítője csúcskategóriás ES9038Q2M DAC chippel, Hypex NCore NC252MP erősítővel, optikai digitális bemenettel, hangszóró kimenettel. Lineáris erősítés, minimális torzítás. Deezer, Tidal, Spotify, és más népszerű streaming szolgáltatással kompatibilis, valamint kiváló minőségű internetes rádiózást nyújt. Vezetéknélküli vezérlés az ingyenes 4Stream alkalmazással Androidon és iPhone-on keresztül. Bluetoth 5 aptX HD csatlakozás és AirPlay 2 kompatibilitás. A doboz tartalmaz külső antennát a WiFi és a Bluetooth használatához, valamint távvezérlőt a hangerőszabályozáshoz és a bemenet kiválasztásához.

KLH KENDALL MK2 FLOORSTANDER - 3-utas Hi-Fi álló hangfal

Az ár egy darab termékre értendő!
A Kendall mk2 KLH Audio kézzel készített álló 3 utas, 4 hangszórós hangfala, mely a KLH szülőhelyéről, a Massachusetts állambeli Cambridge-i Kendall Square-ről kapta a nevét. A kiváló és színezetlen teljesítményről a porfestett, öntött alumínium kosarú egyedi mélyközép- és egyedi kettős mélysugárzó meghajtók, egyedi tervezésű komlex keresztváltók, titán dóm magassugárzó, és még sok minden más gondoskodik. A Kendall mk2 széria képzett kanadai kézművesek munkája, a furnér Észak-Amerikai fenntartható erdőkből származó fából készült. Az új széria hangfalai egytől egyig természetes és hű reprodukciót ígérnek az első Kendall által már megismert kimagasló minőséget is túlszárnyalva.


Hitelkalkulátor
Csomag tartalma