TOPPING LA90 DISCRETE + TOPPING D90 III SABRE + KLH MODEL THREE BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_49401
TOPPING LA90 DISCRETE + TOPPING D90 III SABRE + KLH MODEL THREE BLACK PACKAGE

TOPPING LA90 DISCRETE + TOPPING D90 III SABRE + KLH MODEL THREE BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_49401
Nincs raktáron
1 606 960 Ft 1 455 094 Ft
Vásárold regisztrációval és 43 653 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

TOPPING LA90 DISCRETE - High-End minőségű szimmetrikus asztali sztereó erősítő 2x100W 4 Ohm

Topping kiváló LA90 modelljének diszkrét áramköröket használó változata. Egy nagy teljesítményű AB-osztályú erősítő, amely elképesztő hallgatási élményt nyújt, az NFCA fejhallgató erősítés rendkívül tiszta és pontos hangvisszaadást biztosít. A Topping LA90 hagyományos integrált áramkört (IC) használ fő erősítő komponensként, míg a Topping LA90 Discrete diszkrét alkatrészeket, például tranzisztorokat, ellenállásokat és kondenzátorokat használ az erősítéshez. A diszkrét komponensek általában jobb hangminőséget kínálnak, mivel lehetővé teszik az erősítési folyamat pontosabb hangolását és szabályozását.

TOPPING D90 III SABRE - Asztali DAC Bluetooth 5.1 aptX HD LDAC 32bit 768kHz DSD512

A D90 III Sabre a D90SE továbbfejlesztett modellje. A D90 sorozatú DAC (digitális-analóg koverter) harmadik generációjaként az eddigi legmagasabb teljesítményt nyújtja. A THD+N kevesebb mint 0,000041% és 135dB ultra-nagy dinamikatartomány mellett. A szimmetrikus D90 III Sabre két új ESS zászlóshajó chipet használ, az ES9039SPRO-t és a legújabb XMOS XU316-ot. USB, optikai, koaxiális, AES, IIS, Bluetooth 5.1 (QCC5125 chip)bemenetekkel és RCA + XLR kimenetekkel felszerelve. A Bluetooth és az IIS bemenet mellett a D90 III Sabre összes többi bemeneti interfésze támogatja az MQA és MQA-CD teljes dekódolását. A csomag tartalmaz egy BC-15A Bluetooth távvezérlőt is.

KLH MODEL THREE - 2-utas zárt Hi-Fi álló hangfal

Az ár egy darab termékre értendő!
A KLH a Model Three-t innovatív, kompakt rendszerként mutatja be, amely a legnagyobb hangszórókkal vetekszik. A század közepi modern tervezésű Model Three a KLH márkára jellemző ikonikus stílust és zenei integritást tükrözi, miközben megoldást kínál a kisebb hallgatási terekkel rendelkező zenerajongóknak. Az akusztikus felfüggesztés tervezési elvére és a fejlett technológiára épülő Model Three jellemzői és teljesítménye nagyon hasonló a KLH Model Five-hoz. A méret ne tévesszen meg, lenyűgöző és dinamikus hangzás árad a Model Three meghajtóiból, így bármilyen helyiséget azonnal hatalmába kerít.


Csomag tartalma