CAMPFIRE AUDIO BLACK STAR + IBASSO DC ELITE PACKAGE

Cikkszám: SET_43901
CAMPFIRE AUDIO BLACK STAR + IBASSO DC ELITE PACKAGE

CAMPFIRE AUDIO BLACK STAR + IBASSO DC ELITE PACKAGE

Cikkszám: SET_43901
Nincs raktáron
611 980 Ft 556 902 Ft
Vásárold regisztrációval és 16 707 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

CAMPFIRE AUDIO BLACK STAR - Egy dinamikus és három BA meghajtós univerzális In-ear monitor fülhallgató ezüstözött réz MMCX kábellel

A Black Star egy különleges hibrid In-ear fülmonitor kiváló meghajtó konstrukcióval és cserélhető kábelekkel. A csiszolt rozsdamentes acél ház fekete PVD előlappal kontrasztos megjelenéssel hódít, a burkolat alatt egy erőteljes 10mm-es dinamikus meghajtó felel a bársonyos basszusért, egy deditákt BA meghajtó a dús középhangokért és két további BA meghajtó a kristályos magas hangokért. Campfire Audio ezúttal egy kozmikus utazásra invitál egy olyan csillagközi fantáziavilágba, ahol a kristálytisztán részletes hangzás találkozik a Black Star modern eleganciájával. A csomag 3.5mm és 4.4mm-es csatlakozójú Time Stream Metal MMCX kábeleket, különböző hab és szilikon fülillesztékeket, valamint egy fekete bőr hordtasakot is tartalmaz.

IBASSO DC ELITE - Hordozható ROHM DAC és fejhallgató erősítő 32bit 768kHz DSD512

Az iBasso DC Elite nem ismer kompromisszumot. Modern, titánium házas és edzett üveglappal ellátott felépítése, valamint a precíziós alkatrészek miatt a DX320 Max miniatűr változataként is tekinthető. Az Elite DAC (digitális-analóg konverter) és fejhallgató erősítő egy ROHM BD34301EKV DAC chipet, FGPA-t és NDK femtoszekundumos oszcillátort tartalmaz a jitter és a torzítás jelentős csökkentéséhez. Minimális energiafogyasztása mellett is akár 280mW 32Ω teljesítményű a szimmetrikus 4,4 mm-es kimeneten, valamint 162mW 32Ω teljesítményű az egyvégű 3,5 mm-es jack kimeneten. A csomag tartalmaz egy Type-C/Lightning kábelt, egy Type-C/Type-C kábelt, egy Type-C/USB-A adaptert, valamint egy bőr tokot.


Hitelkalkulátor
Csomag tartalma