1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W2 BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_42301
1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W2 BLACK PACKAGE

1MORE ES603 COMFOBUDS MINI + AWEI W2 BLACK PACKAGE

Cikkszám: SET_42301
Raktáron 
46 680 Ft 40 875 Ft
Vásárold regisztrációval és 1 226 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!

1MORE ES603 COMFOBUDS MINI - Teljesen vezeték nélküli (TWS) kis méretű In-ear fülhallgató aktív zajszűréssel (ANC) wireless töltéssel (Qi) Bluetooth 5.2 IPX5

A ComfoBuds Mini egy pehelykönnyű, a legtöbb fülbe teljesen belesimulóan kényelmes, 7mm-es dinamikus grafén meghajtóval ellátott fülhallgató, amely 1More saját QuietMax zajszűrési technológiáját kínálja. Egyszerű és hatásos opciókkal, hogy csak azt halljuk használat közben, amit épp fontosnak vélünk. A kicsi, de erős, csepp és porálló TWS 24 óra maximális üzemidejével, gyors feltöltési idejével és vezetékmentes töltési lehetőségével egy igazán sokoldalú társ lesz a mindennapokban.

AWEI W2 - QI Wireless telefon töltő

Az AWEI W2 vezeték nélküli töltője bemutatkozik. A vezeték nélküli töltést támogató telefont egy töltőlapra téve a készülék automatikusan tölt. A gyors töltési módot az 5V / 2A bemenetet biztosítja, ezzel is javítja a töltési hatékonyságot és időt takarít meg. Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült. Beépített LED-jelzőfény értesíti a felhasználót a készülék töltési állapotáról.


Csomag tartalma