KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR

Cikkszám: SET_36902
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR

KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR

Cikkszám: SET_36902
Raktáron 
1 323 980 Ft 1 310 740 Ft
Vásárold regisztrációval és 39 322 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!
Az ár egy pár termékre értendő!
A legendás KLH Model Five hangfal eredeti verzióját először 1968-ban mutatták be és korának legkeresettebb hangszórópárrá vált a 70-es években. Ennek fő oka az akusztikus felfüggesztésű (acoustic suspension) egyedi konstrukció volt, amely onnantól évtizedeken át uralta a hangszóróipart, és a KLH Model Five-ot korának egyik legkelendőbb hangsugárzópárrá tette.
2021-ben KLH bevezette az ötös modell legújabb változatát, az eredeti akusztikus felfüggesztés koncepciójára építve, de a legmodernebb hangszóró-, és keresztváltó technológiákat alkalmazva és 10 éves gyártói garanciát kínálva.
A légmentesen zárt, reflexnyílás nélküli hangdobozpár rendkívül életszerű, természetes és dinamikus megszólalásra képes, anélkül, hogy érzékeny lenne az elhelyezésre.
Időtlen formavilága, visszafogott eleganciája, nemes anyagválasztása a legelőkelőbb szobaberendezésekhez is maradéktalanul illeszkedik. Ennek a klasszikus hangsugárzópárnak legújabb változata háromféle valódi fa furnérral borított, öntött alumínium hangszórókosarakkal rendelkezik, és az akusztikus felfüggesztés tervezési elveit alkalmazza, amelyet az alapító, Henry Kloss tett híressé.
Az angol dió Model Five-hoz egy gyönyörű "Stone Wash Linen" hangszórórács tartozik, amely kiemeli a valódi fa furnér gazdag felületét. Az egzotikus nyugat-afrikai mahagóni felülethez az "Old-World Linen" hangszórórács illeszkedik, míg a "Nordic Noir" fekete furnérozást a "Medici Grey Linen" szürke hangszórórács teszi teljessé. A rácsok külön is megvásárolhatóak, így tetszés szerint alakíthatja a megjelenést szobája hangulata szerint.
Szín
Csomag tartalma