KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR

Cikkszám: SET_36902
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR
KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR

KLH MODEL FIVE HANGFAL PÁR

Cikkszám: SET_36902
Raktáron 
1 241 980 Ft
Vásárold regisztrációval és 86 939 Ft-ot levásárolhatsz rendelésed átvétele után.Részletek!
Az ár egy hangszóró párra értendő! A legendás KLH Model Five hangfal eredeti verzióját először 1968-ban mutatták be és korának legkeresettebb hangszóró párrá vált a 70-es években. Ennek fő oka az akusztikus felfüggesztésű (acoustic suspension) egyedi konstrukció volt, amely onnantól évtizedeken át uralta a hangszóróipart, és a KLH Model Five-ot korának egyik legkelendőbb hangsugárzó párrá tette.
2021-ben KLH bevezette az ötös modell legújabb változatát, az eredeti akusztikus felfüggesztés koncepciójára építve, de a legmodernebb hangszóró-, és keresztváltó technológiákat alkalmazva és 10 éves gyártói garanciát kínálva.
A légmentesen zárt, reflexnyílás nélküli hangdobozok rendkívül életszerű, természetes és dinamikus megszólalásra képesek, anélkül, hogy érzékenyek lennének az elhelyezésre.
Időtlen formaviláguk, visszafogott eleganciájuk, nemes anyagválasztásuk a legelőkelőbb szobaberendezésekhez is maradéktalanul illeszkedik. Ennek a klasszikus hangsugárzó párnak legújabb változata háromféle valódi fa furnérral borított, öntött alumínium hangszórókosarakkal rendelkezik, és az akusztikus felfüggesztés tervezési elveit alkalmazza, amelyet az alapító, Henry Kloss tett híressé.
Az angol dió Model Five-hoz egy gyönyörű "Stone Wash Linen" hangszórórács tartozik, amely kiemeli a valódi fa furnér gazdag felületét. Az egzotikus nyugat-afrikai mahagóni felülethez az "Old-World Linen" hangszórórács illeszkedik, míg a "Nordic Noir" fekete furnérozást a "Medici Grey Linen" szürke hangszórórács teszi teljessé. A rácsok külön is megvásárolhatóak, így tetszés szerint alakíthatja a megjelenést szobája hangulata szerint.
Csomag tartalma