Blog

Muzix Best of the best 2022

Barillo István
2023.01.09 09:47

A kínálatunk legsikeresebb darabjai a vásárlói visszajelzések alapján

 

HIFIMAN HE400SE - Over-ear nyitott kialakítású vezetékes planar fejhallgató

A HE400se síkmágneses fejhallgató szinte hallhatatlanná csökkenti a torzítást, mindezt kiváló hangminőséggel. Ismerd meg az egy évtizeden át számos díjat bezsebelt HE szériát ezzel a kényelmes és megengedhető árú fejhallgatóval a 100.000Ft alatti kategóriában.

Termékinformáció: Link

SIVGA AUDIO P-II - Planar Hi-Fi fejhallgató

A Sivga P-II egy 97x76mm-es síkmágneses (planar magnetic) meghajtóval szerelt, nyitott kialakítású fejhallgató valódi diófa házzal, mart fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva a 100.000Ft feletti kategóriában.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

MEE AUDIO M6 PRO MKII - Zajkizáró kialakítású, professzionális fülhallgató

Kényelmes illeszkedésük, nagyszerű hangzásuk és cserélhető kábeleik révén az M6 PRO fülmonitorok 2015 óta nagy sikert aratnak a zenészek körében szerte a világon. A jelenlegi 2. generációs modell továbbfejlesztett hang- és felépítési minőséggel rendelkezik a 30.000Ft alatti kategóriában.

Termékinformáció: Link

1MORE E1001 - THX minősítésű három meghajtós Hybrid fülhallgató

1More Triple-Driver 2 rezgőnyelves (BA) és egy dinamikus meghajtóval szerelt hallójárati fülhallgató THX minősítéssel. Luca Bignardi Grammy® díjas hangmérnök által hangolt karakter. Három gombos távirányítóval és mikrofonnal a kényelmesebb használatért a 30.000Ft - 100.000Ft közötti kategóriában.

Termékinformáció: Link

ORIVETI OH300 - Audiofil minőségű három hangszórós hibrid fülhallgató

Az OH300 fülhallgatót kifinomult hallású, igényes zenehallgatók részére tervezték. A fekete színű kézzel készült műgyanta kapszulák oldalanként 3 hangszórót (1 dinamikus+ 2BA) tartalmaznak és a kategória legmagasabb minőségét kínálják. MMCX csatlakozókkal rendelkező 8 eres ezüstözött, sodort kábele minimalizálja a kábelzajt a 100.000Ft feletti kategóriában.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

SOUNDMAGIC E11BT - Bluetooth fülhallgató 24bit-es DAC

Különlegesen hosszú üzemidejű Bluetooth 5.0-ás digitális fülhallgató. Kettős akkumulátora max. 20 órás beszélgetési és max. 48 órás zenehallgatási időt biztosít, míg nyakpántja kényelmes, hosszantartó viselési komfortot garantál.

Termékinformáció: Link

1MORE EC302 PISTONBUDS PRO - Teljesen vezeték nélküli (TWS) In-ear fülhallgató aktív zajszűréssel

A PistonBuds Pro egy olyan 10mm-es dinamikus titánium meghajtóval ellátott fülhallgató, amely 1More saját QuietMax zajszűrési technológiáját kínálja. Egyszerű és hatásos opciókkal, hogy csak azt halljuk használat közben, amit épp fontosnak vélünk. A telefonhívásokra és játékokra is kiváló, csepp és porálló TWS 30 óra maximális üzemidejével és gyors feltöltési idejével egy igazán jó útitárs lesz az 50.000Ft alatti kategóriában.

Termékinformáció: Link

LYPERTEK PUREPLAY Z3 2.0 - Hi-Fi TWS fülhallgató

A Lypertek Z3 2.0 a gyártó korábbi, kimagasló értékeléseknek és nagy népszerűségnek örvendő TEVI fülhallgató utódjának második generációja. Egy új teljesen vezetékmentes fülhallgató Hi-Fi zenehallgatáshoz tervezve, Qualcomm QCC3040 chipsetjével, aptX és TrueWireless Mirroring technológiájával. 10 órás üzemidő egyszeri feltöltéssel, Qi wireless töltési lehetőség, IPX7-es vízvédelem. Grafén kompozit hangszórómembrán 32bit Dual-Core processzor Kalimba DSP-vel, CvC 8.0 háttérzaj csökkentő algoritmussal. Töltse le a PureContol alkalmazást és tapasztalja meg segítségével, hogy valójában mire képes Lypertek fülhallgatója az 50.000Ft feletti kategóriában.

Termékinformáció: Link

SMSL DP5 - Asztali Hi-Fi MQA hálózati zenelejátszó és fejhallgató erősítő

A DP5 egy hálózati zenelejátszó fejhallgató erősítővel. Támogatja a vezetékes LAN, Wi-Fi 2,4G/5G vezetékmentes hálózatot. Felismeri a PC fájlt, a Flash meghajtót, a hordozható merevlemezt, SD kártyát, és az SMB megosztott mappákat (NAS) is. AirPlay és DLNA támogatás. Applikációval vezérelhető. Teljes MQA támogatás.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

BASSO DX170 - Hordozható nagyfelbontású Hi-Fi audio lejátszó

A DX170 egy nagyfelbontású, veszteségmentes hordozható audio lejátszó 32bit/384kHz PCM és natív DSD256 és 8x MQA támogatással, valamint Android 11 rendszerrel, Wi-Fi és Bluetooth 5 kapcsolattal. A kényelmes, három színben elérhető lejátszót kettős Cirrus CS43131 DAC (digitális-analóg konverter) chip és iBasso saját FPGA-Master technológiája jellemzi a lehető legpontosabb és legtisztább hang visszaadása érdekében.

Termékinformáció: Link

IBASSO DC05 - USB Type-C DAC 3,5mm fejhallgató kimenettel és MQA támogatással 

USB Type-C csatlakozóval ellátott külső MQA képes DAC (digitális-analóg konverter) adapter kettős ESS Sabre ES9219C DAC-al, 32Bit/384kHz PCM és DSD256 támogatással. 3,5mm-es fejhallgató kimenettel. Fekete és zöld színekben elérhető.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

TOPPING E30 II - Asztali DAC

A második generációs Topping E30 II asztali D/A (digitális-analóg) konverter a beépített dupla AK4493S chipnek, optimalizált áramköreinek és továbbfejlesztett belső tápegységének köszönhetően az elődjéhez hasonló 768kHz PCM és DSD512 natív felbontást nyújt, de alacsonyabb zajszinttel és még jobb hangminőséggel, távirányítóval és Hi-Res Audio minősítéssel a 100.000Ft alatti kategóriában.

Termékinformáció: Link

TOPPING D50S - Prémium minőségű asztali DAC

Topping D50S prémium minőségű asztali D/A (digitális-analóg) konverter 2 db ESS ES9038Q2M Dac chippel, 768kHz PCM és DSD512 felbontással, Bluetooth 5 LDAC és aptX HD vezetékmentes kapcsolattal, Hi-Res Audio és Hi-Res Audio Wireless minősítéssel a 100.000Ft feletti kategóriában.

Termékinformáció: Link

TOPPING PA3S - D-osztályú asztali sztereó erősítő

A Topping PA3S egy D-osztályú asztali sztereó erősítő 2 x 80W kimeneti teljesítménnyel, RCA és szimmetrikus Jack analóg audio bemenettel a 100.000Ft alatti kategóriában.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

SMSL DA-9 - Asztali D-osztályú sztereó erősítő Bluetooth kapcsolattal

Teljesen szimmetrikus architektúra az Infineon új, 2 x 90W teljesítményt kínáló D osztályú erősítő moduljára építve. Az SMSL DA-9 telt hangzást, precíz zenei reprodukciót kínál 92%-os hatásfok mellett, így kis mérete ellenére is sokakat lenyűgöz bármilyen zenei stílusban. Az NJRC japán elektronikus szabályzónak köszönhetően ultra pontos hangerőszabályozás és alacsony torzítás érhető el. Külön szubsugárzó kimenetet kínál 2.1-es rendszer kialakításhoz. A Bluetooth 5.0 kapcsolat jobb hangminőséget és nagyobb átviteli távolságot eredményez, támogatja az APT-X szabványt is. A készüléket színes LCD kijelző és a felhasználóbarát menürendszer mellett teljes körű távvezérlési lehetőséggel is ellátták a 100.000Ft feletti kategóriában.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

TOPPING L30 II - Asztali NFCA fejhallgató erősítő és előerősítő

Második generációs Topping L30 II asztali fejhallgató erősítő NFCA erősítő modullal, 6,35mm fejhallgató kimenettel és RCA előerősítő kimenettel, valamint Hi-Res Audio minősítéssel, megnövelt kimeneti teljesítménnyel és alacsonyabb torzítással.

Termékinformáció: Link

TOPPING DX3PRO+ - Asztali DAC és fejhallgató erősítő

A DX3 Pro továbbfejlesztett utódja, a Topping DX3 Pro+ egy asztali D/A (digitális-analóg) konverter és fejhallgató erősítő egyben. ESS ES9038Q2M DAC chipjének köszönhetően akár 768kHz/32bit PCM és DSD512 natív felbontást is képes feldolgozni, beépített NFCA fejhallgató erősítéssel és Bluetooth 5 kapcsolaton LDAC és aptX HD támogatással, Hi-Res Audio és Hi-Res Audio Wireless minősítéssel és távvezérlővel is rendelkezik.

Termékinformáció: Link

TOPPING MX5 - Asztali DAC és sztereó erősítő

Topping MX5 asztali D/A (digitális-analóg) konverter és sztereó erősítő USB, koaxiális, optikai digitális, illetve Jack és RCA analóg bemenetekkel, Bluetooth 5 vezetékmentes kapcsolattal, XMOS XU208 és QCC3031 chippel, aptX HD és aptX LL támogatással, távvezérlővel. ES9018Q2C DAC chip, 384kHz/32bit PCM és DSD256 felbontás, NFCA fejhallgató erősítés és 2 x 70W kimeneti teljesítmény.

Termékinformáció: Link

AV-Online magazin teszt: Link

VIFA COPENHAGEN 2.0 - Hordozható premium vezetékmentes multi-room hangszóró szőtt "KVADRAT" textilborítással

A legnagyobb teljesítményű és tudású, lenyűgöző hordozható hangszóró. Nemes, dán formatervezés. Nemcsak Bluetooth, de WiFi és optikai kapcsolat, valamint digitális és analóg csatlakozás is rendelkezésre áll az Applikáció vezérelt multiroom rendszerhez. Korlátlan számú hangszórót csatlakoztathat és vezérelhet egyszerre, vagy éppen külön-külön. State of the art.

Termékinformáció: Link

AUDIOENGINE A2+ BT - Prémium vezetéknélküli aktív hangszóró pár Bluetooth 5 és aptX technológiával

Az A2+ egy prémium aktív hangszóró, melynek nagyfelbontású hangzását applikáción keresztül is lehet vezérelni. Az aptX képességű hangszóró használható vezetéknélkül okoskészülékekkel, vagy akár vezetékesen a régi CD, kazetta, vagy lemezjátszókkal.

Termékinformáció: Link

COMPLY FOR AIRPODS PRO 2.0 - Memóriahabos fülilleszték

Az Apple AirPods Pro első és második generációs fülhallgatókhoz továbbfejlesztett 2.0 változatú memóriahabos fülilleszték. A beépített TechDefender™ megvédi a fülhallgatók hangportját a szennyeződésektől és nedvességtől. Az új változatú fülilleszték biztosan a helyén tartja az AirPods Pro-t, komfortosabb viseletet garantál és még a zenék is jobban fognak szólni!

Termékinformáció: Link

KLH MODEL FIVE - 3-utas zárt Hi-Fi álló hangszóró

A legendás KLH Model Five-ot először 1968-ban mutatták be, a KLH sikerének szíve és lelke az 1960-as és 1970-es évek során. Ennek fő oka az akusztikus felfüggesztés volt, amely évtizedeken át uralta a hangszóróipart, és ez a Model Five-ot korszakának egyik legkelendőbb hangszórójává tette. 2021-ben a KLH újra bevezette az ötös modellt, az eredeti akusztikus felfüggesztés kialakítására építve és a ma elérhető legfejlettebb hangszóró-technológiát alkalmazva.

Termékinformáció: Link