Black Friday

A Muzix Audio többszáz termékre hirdet speciális kondíciókat a Black Friday alkalmából:

2023. november 24. 00:00 nulla órától, november 26. 23:59-ig a weboldalon csak ezen időtartam alatt feltüntetett árakon szállítja a termékeket, sikeres megrendelés és a termék ott feltüntetett teljes vételárának kifizetése esetén, azon esetben is, ha a Muzix Audio saját raktári készlete elfogyna, de a kiválasztott és kifizetett termék gyártásból elérhető!

Amennyiben a Muzix Audio saját készlete kifogy, a weboldalakon az adott termékeknél a „rendelhető” kifejezés jelenik meg, amely az ÁSZF-ben foglalt hosszabb szállítást eredményezhet, a gyári szállítás függvényében, de a BF árakon.

A Muzix Audio gyorsan és megbízhatóan szállít Európában és igény szerint a tengerentúlon is!
Regisztráljon fiókot, mert még a BF árakból is visszatérítünk 3%-ot, ha van saját fiókja!

May the Muzix be with you.

Brainwavz

Kedvező árú fülhallgatók a mindennapokhoz, most féláron, a készlet erejéig!
Magadnak, ajándékba, barátodnak, kedvesednek…Imádni fogja!
XF-200 SPORT, Omega Mic, Delta, Jive, S0, B400

Awei

Minden ami a mobilodhoz kellhet!
Adapterek, kábelek, vezetékes és vezetéknélküli fülhallgatók, kis hangszórók. Most féláron, a készlet erejéig!

VIFA

Legenda és a legjobb. A 90 éves dániai audiofil hangszóró specialista minden készleten lévő termékéből 20% engedmény a BF időtartama alatt.

AudioFly

Az ausztrál fülmonitor specialista teljes kínálatából választhatsz! Rendkívüli minőség igényes zenehallgatók számára, most 40% engedménnyel a BF időtartama alatt!

MiLi

Okos memória applikáció vezérléssel az okostelefonodhoz. A legjobb ajándék szeretteidnek. Kiegészítő memória háttértár akár lightning csatlakozóval, vagy éppen WiFi kapcsolattal és okos, erőteljes töltési megoldások, akár vezetékmentesen!

1MORE

A világhírű 1MORE teljes választéka 30% kedvezménnyel a BF időtartama alatt.

UiiSii

Analóg és digitális fülhallgatók, akár Lightning csatlakozóval és több hangszórós kialakítással most féláron, a készlet erejéig!

XtremeMac

A legendás tartozékgyártó készlet kiárusítása. Kábelek MINDIG kellenek ne feledd! Most vedd meg fél áron!

GRIXX

Univerzális tartozékok a mobiltelefon felhasználók mindennapjaihoz Hollandiából. Nagy teljesítményű kábelek adapterek, autós tartók, töltők, most 40% engedménnyel a BF időtartama alatt!

Nézet:
Sorrend: