Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gergely
2022.01.08
 - 17:37
Mac Intel Chip szettel nem megy. Illetve M1 Silicon chip szettel szerelt gépekkel sem. Felismeri azonnal a rendszer és ki is írja, hogy PAW S1. A hangot is kiadja rajta viszont csak maximum 16Bit/44,1kHz! Semmien esetben sem tudtam belőle magasabb minőséget kicsiszolni. Se zeneszoftver, sem audio streaming szoftver. A Szoftver a PAW S1-en a 2022-ben elérhető legfrissebb 1.0.0.11.-volt. (1.0.0.10-el ugyan ezek az eredmények születtek.) A gépben M1 chip pedig macOS Monterey 12.1. Gyári Lotoo USB-C csatlakozót használtam. Az Intel chip szettes gépen macOS Catalina 10.15.7 rendszer volt. Gyári Lotoo USB-C kábelt használtam a hozzá kapott gyári Lotoo USB - USB-C átalakítót használtam.

IOS rendszerrel maga a földi csoda! Nagyon szépen szól és tökéletesen működik. Mind iPad mind iPhone és iPod esetébenit . IPhonnal csak a gyári Lotoo Lightning csatlakozóval működik. Egyébb csatlakozókkal nem helyettesíthető (sok félét próbáltam, gyári Apple, utángyártottakat, és kínait is.) tehát aki azzal akarja használni mint én, az azonnal rendelje hozzá a Lotoo Lightning kábelt is! Padnál az USB-C hozzá mellélelt csatlakozóval tökéletesen működik. Régebbi Padok esetén szintén szükséges a Lightning kábel.

Óriási előny volt nálam, hogy láttam aPAW S1 kijelzőjén, hogy milyen minőséget ad le. Ez nagyjából mindig megfelelt az Apple Music által közölt értékekkel. Voltak apró eltérések, de ezek ritkán és minimálisak. Pl. Nem 24Bitet írt, hanem 32Bitet. De mint írtam ez ritka eset volt.

Azért értékeltem 5 csillagra mert megérdemli. Igazán becsületes iparos. Az asztali rendszereket remélhetőleg majd idővel hozzá frissítik, de szerintem nem ez a fő irány annak aki ilyet vesz.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: