Blog

Topping kábelek

Barillo István
2021.09.16 13:38

TOPPING JELKÁBELEK

A streamelt zene világában és annak élvezetté konvertálásában a TOPPING élen jár. Akár egyetlen komponens beillesztésével  már csodákra lehet képes meglévő HiFi rendszere. A TOPPING a sikereselektronikák mellett számos kiegészítőt kínál a márka termékeiből építkezőknek, többek között csúcsminőségű interconnect (összekötő) kábeleket is. A Topping A30 Pro fejhallgató erősítő tervezésekor alkalmazta először a TRS csatlakozót, aminek a helyszűke a legfőbb oka, a hangminőség szempontjából nem jelent kompromisszumot. Így már egyre több készüléken jelenik meg a TRS szimmetrikus csatlakozó, mint pl. a Topping D10 Balanced DAC, valamint a Topping E50 DAC.

A TRS KÁBEL TECHNOLÓGIÁJA

A TRS kábelek három érintkezési ponttal rendelkeznek : hegy (T), gyűrű (R) és hüvely (S). Ez az extra érintkezési pont fontos különbséget jelent, mivel szimmetrikus hangjel továbbítást tesz lehetővé. Ezért ezeket „szimmetrikus kábeleknek” vagy „szimmetrikus TRS -eknek” is nevezik.

A hegynek pozitív, a gyűrűnek negatív vezetéke van. Amikor az audiojel áthalad, mindkét vezeték összegyűjti a zajt és az interferenciát. De mivel ellentétes polaritásúak, a zaj megszűnik. Ez elősegíti a tiszta, éles hangjel létrehozását. A TRS kábel mono és sztereó jelekkel egyaránt használható. Így használható fejhallgatóval vagy bármilyen olyan berendezéssel, amely szimmetrikus csatlakozást igényel. Biztonságosabb a TRS kábelek használata is, ha a berendezést több eszközhöz kell csatlakoztatnia. Működhet mono szimmetrikus, aszimmetrikus mono stb. esetén is. 

TOPPING TRS JELKÁBELEK

TOPPING TCT1 SZIMMETRIKUS TRS JELKÁBEL

A Topping TCT1 kábelei kiváló minőségű 6,35 mm -es jack kábelek. 6N réz és 6N ezüstözött rézvezetéket tartalmaznak, biztosítva a tökéletes jelátvitelt. Minden vezető 0,533 mm² (19AWG) átmérőjű. A csatlakozók érintkezői aranyozottak, hogy megőrizzék a kiváló vezetőképességet, miközben nagy ellenállást biztosítanak az oxidációval szemben.

Elérhető hossz: 25cm, 75cm, 125cm

Termék link: ITT

TOPPING TCT2 SZIMMETRIKUS TRS JELKÁBEL

A Topping TCT2 kábelei kiváló minőségű, 6,35 mm -es TRS dugók, és NEUTRIK XLR 3 pólusú "apa" csatlakozóval szerelt kábelek. 6N réz és 6N ezüstözött rézvezetéket tartalmaznak, biztosítva a tökéletes jelátvitelt. Minden vezető 0,533 mm² (19AWG) átmérőjű. A csatlakozók érintkezői aranyozottak, hogy megőrizzék a kiváló vezetőképességet, miközben nagy ellenállást biztosítanak az oxidációval szemben.

Elérhető hossz: 25cm, 75cm, 125cm

Termék link: ITT

TOPPING TCT3 SZIMMETRIKUS TRS JELKÁBEL

A Topping TCT3 kábelei kiváló minőségű, 6,35 mm -es TRS dugók, és NEUTRIK XLR 3 pólusú "anya" csatlakozóval szerelt kábelek. 6N réz és 6N ezüstözött rézvezetéket tartalmaznak, biztosítva a tökéletes jelátvitelt. Minden vezető 0,533 mm² (19AWG) átmérőjű. A csatlakozók érintkezői aranyozottak, hogy megőrizzék a kiváló vezetőképességet, miközben nagy ellenállást biztosítanak az oxidációval szemben.

Elérhető hossz: 25cm, 75cm, 125cm

Termék link: ITT

TOPPING JELKÁBELEK

TOPPING TCX1 SZIMMETRIKUS XLR JELKÁBEL

A Topping TCX1 kábelei kiváló minőségű NEUTRIK XLR apa/anya jelkábelek. 6N réz és ezüstözött 6N rézvezetéket tartalmaznak a tökéletes jelátvitelhez.

Elérhető hossz: 25cm, 75cm, 125cm

Termék link: ITT

TOPPING TCR2 RCA JELKÁBEL

A TCR2 hagyományos sztereó RCA kábel. Ezüstözött OFC rézvezetékekkel, kiváló jelvezetéssel, valamint aranyozott réz csatlakozókkal.

Elérhető hossz: 10cm, 25cm, 75cm, 125cm

Termék link: ITT