Topping

TOPPING PROMÓCIÓ

A táblázatban feltüntetett TOPPING fejhallgató erősítők mellé most 30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg egyes ULTRASONE fejhallgatókat.

Hogyan kapod meg a kuponkódot? Az erősítő kosárba helyezését követően, a fizetési folyamat során egy felugróablakban kérheted!

ULTRASONE PRO 480i

ULTRASONE PRO 580i

ULTRASONE PERFORMANCE 840 ULTRASONE PERFORMANCE 880 ULTRASONE PRO 900I ULTRASONE EDITION 11 LIMITED
TOPPING L30 x x x x
TOPPING NX4DSD x x x x
TOPPING A50S x x x x x
TOPPING DX7 PRO x x x x x x
TOPPING A90 x x x x x x

*A promócióban rész vevő termékek és választható fejhallgatók listáját az alábbi táblázatban láthatod és „X”-el jelöljük mely erősítők vásárlása esetén mely fejhallgatókra biztosítunk 30% kedvezményt.

Lélegzetelállítóan jó. Audiofil. Megfizethető. 

A digitális audio átrendezte az erőviszonyokat. A nemzetközi audiofil közösségek szerint a TOPPING a jelenkor egyik legkiemelkedőbb felfedezettje, melynek segítségével a zeneszeretők széles köréhez juthat el a high-end hangzás minősége. 

Lehetnek akár negyven, vagy akár csak néhány évesek magas minőségű audio készülékeid, nem mind avul el. Nem kell az erősítőt, vagy a hangsugárzót feltétlenül kicserélned hogy újra az a libabőr érzés kerítsen hatalmába...

A streamelt zene világában és annak élvezetté konvertálásában a TOPPING élen jár. Akár egyetlen komponens beillesztésével  már csodákra lehet képes meglévő HiFi rendszered. Válassz most a TOPPING elektronikákból és az audiofil Mennyország kapuján léphetsz be, akár fejhallgatón, akár hangsugárzókon át szeretnéd élvezni a csúcsminőségű hangzást.

TOPPING - Precíziós hi-fi audio készülékek. 

 

 

Nézet:
Sorrend: