Blog

Vifa hangsugárzók

Barillo István
2022.11.21 10:31

SZENVEDÉLY. SZAKTUDÁS. FOLYAMATOS TÖREKVÉS A HITELES HANGZÁS ELÉRÉSÉRE.

Ezek a VIFA irányelvei.

Az alapító, N.C. Madsen autószerelő karrierjét hagyta ott még 1933-ban, hogy igazi szenvedélyének hódoljon: a hangszóró technológiának. Az elmúlt közel 90 év alatt a VIFA márkanév a világ legjobb konstrukciói közé ért fel specialista, a fizikát szinte meghazudtoló képességű hangszóróival. A dániai gyártó a hangszóró gyártásban megszerzett rendkívüli tapasztalatot és a mérnökei specialista szaktudását ötvözve piacra dobja a modern, lifestyle hangszórócsaládját.

Ez a vadonatúj széria, a VIFA örökséget megőrizve juttathatja el mindenkihez a prémium zenehallgatás és a magával ragadó esztétika élményét. A prémium hangzás, prémium megjelenést is igényel. Ennek megfelelően a VIFA bemutatja az új, egyedi, vezeték nélküli hangszórócsaládját.

ÚJ VEZETÉKMENTES, DIGITÁLIS HANGSUGÁRZÓK

A digitális hangsugárzók új sorozata egyedi és élvezetes módon egyesíti a Vifa alapvető értékeit.  Élethű hangzás, prémium anyagok és technológiák jutnak teljes mértékben kifejezésre a letisztult, mégis kifinomult skandináv dizájnban, egy sokoldalú csúcskategóriájú termékcsaláddá változtatva. A világhírű KVADRAT textilgyár egyedi termékeivel borított hi-tech konstrukciók a legkifinomultabb, kényes ízlésnek is megfelelnek. Legyen az kicsi, közepes, vagy éppen nagy méretű hangszóró, abban biztosak lehetünk, hogy a legjobbat kapjuk.

VIFA SOUND

A hangszórók atyjaként a Vifa ragaszkodik a 90 éves akusztikus kutatások során szerzett tapasztalataihoz a hangszóróegységek fejlesztése területén, egyesíti kiforrott feldolgozási technológiáját, vezető gyártási szabványait, szisztematikus akusztikus algoritmusát és szabadalmaztatott technológiáját, és professzionális akusztikai megoldást alkot akusztikai technikával. Az akusztikus technológia és az akusztikai dizájn a lényeg. Hordozható audio, házimozi, intelligens viselet, kijelző, táblagép, projektor, autós audio és egyéb területeken vesz részt a fejlesztésekben.

Akusztikai támogatást és szolgáltatásokat nyújt olyan nemzetközi márkák számára, mint a Lenovo és a Huawei, miközben kutatásokat folytat és számos autógyártóval együttműködik.

VIFA STOCKHOLM 2.0

Premium vezetékmentes multi-room hangszóró szőtt "KVADRAT" textilborítással

A technológia és minőség csúcsa. A VIFA csúcsmodellje új szintre emeli a vezetékmentes hangszóróktól elvárható hangzást és minőséget. Bluetooth, WiFi, optikai bemenet, analóg és digitális port is rendelkezésre áll, hogy bármilyen eszközről az elérhető legmagasabb minőségben hallgathasson zenét, vagy film hangját. Multiroom rendszer távirányítóval, Toslink optikai kábellel és fali konzollal.

Bővebb információ a termékről: Link

Vifa Stockholm 2.0 AV-Online teszt: Link

VIFA COPENHAGEN 2.0

Hordozható premium vezetékmentes multi-room hangszóró szőtt "KVADRAT" textilborítással

A legnagyobb teljesítményű és tudású, lenyűgöző hordozható hangszóró. Nemcsak Bluetooth, de WiFi és optikai kapcsolat, valamint digitális és analóg csatlakozás is rendelkezésre áll az Applikáció vezérelt multiroom rendszerhez. Korlátlan számú hangszórót csatlakoztathat és vezérelhet egyszerre, vagy éppen külön-külön. State of the art.

Bővebb információ a termékről: Link

Vifa Copenhagen 2.0 AV-Online teszt: Link

VIFA OSLO

Hordozható premium Bluetooth sztereó hangszóró alu vázzal, "KVADRAT" textilborítással

Extra nagyteljesítményű, magával ragadó hangzású Bluetooth hangszóró. A CD minőségű hangzást és a hosszú nagy teljesítményt várhatja el tőle. A kategória éllovasa, Kvadrat gyapjú textilbe burkolva. Az Oslo hangszóró megkapta a rendkívül rangos iF GOLD AWARD DÍJAT kiemelkedő kialakításáért. "A dán tervezésű Vifa Oslo egy gyönyörűen kialakított Bluetooth hangszóró, amely nagyszerűen fog kinézni a nappaliban: tökéletes kapcsolat a technológia, a hangminőség és a tartós dizájn között. Se több, se kevesebb!"

Bővebb információ a termékről: Link

Vifa Oslo AV-Online teszt: Link

VIFA HELSINKI

Hordozható premium bluetooth sztereó hangszóró valódi bőr hordszíjjal, "KVADRAT" textilborítással

Prémium minőségű vezetékmentes hangszóró, igényeseknek. Kategóriagyőztes hangzással, nagy teljesítménnyel, elegáns kompakt formában. 

Bővebb információ a termékről: Link

Vifa Helsinki AV-Online teszt: Link

VIFA REYKJAVIK

Hordozható premium bluetooth sztereó hangszóró TWS üzemmóddal

Kimagasló hangminőségű sztereó vezetékmentes hangszóró, valódi sztereó (TWS) párosítási lehetőséggel, gondosan kidolgozott design elemekkel, 6 órás üzemidővel. Ismerje meg a Reykjavikot, a kínálatunkban található ultrakompakt Bluetooth hangszórót. A természet legkiválóbb anyagaiból elérhető kis gyöngyszem 360 fokos hangélményt nyújt. És ha egy nem elég, könnyedén párosíthat kettőt, hogy még gazdagabb hangzásvilágot kapjon.

Bővebb információ a termékről: Link

Vifa Reykjavik AV-Online teszt: Link