Blog

Soundmagic tavaszi újdonságok

Barillo István
2021.04.04 14:19

A SoundMAGIC márka

A SoundMAGIC márkát Tony XU kínai akusztikai mérnök 2005-ben alapította, a német profi gyártónak, a Beyerdynamic-nak végzett sikeres fejlesztési és gyártási munkákat követően. A szerény ember, szerény külsőségeket álmodott meg a termékeinek és a minőségével akart csillogni inkább.

Azonban a kedvező árú termékeit gyorsan felkapták a hozzáértők a rendkívül pontos és részletgazdag megszólalás okán, ami ebben az árkategóriában teljességgel ismeretlen volt addig. Nem véletlen, hogy a neves angol What HiFi szaklap hat egymást követő alkalommal is a legjobb fülhallgató díjat adományozta Tony XU konstrukcióinak. 

A sorozat népszerűsége a mai napig töreltlen, a számos díj mellett számtalan pozitív vásárlói visszajelzés öregbíti az E10C fülhallgató hírnevét. 
Az idők szavának engedve az E10c is ráncfelvarráson esett át, módosított meghajtók, finomított hangzás és prémium kábel jellemzi az új topmodellt, az E11C-t. A fejlesztés sikerét mi sem jelzi jobban, mint hogy megjelenése óta folyamatosan, így 2020-ban is a What Hi-Fi magazin öt csillaggal értékelte a típust, mint a kategóriája legjobb fülhallgatóját.

2021 tavaszi újdonságok

Idén tavasszal is sok érdekes újdonsággal fejlesztéssel jelentkezik a márka.

SOUNDMAGIC A30/A30i

Egyik izgalmas újdonság az A30/A30i USB DAC. A magas minőségű Lightning vagy USB Type-C-s csatlakozóval szerelt fejhallgató erősítő és DAC akár 32bit / 384KHz PCM és nagy felbontású audio formátumú DSD64 / DSD128 / DSD256 dekódolással. 
Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően képes maghajtani akár 600 Ohm impedanciájú fejhallgatót is.

SOUNDMAGIC S20BT

SoundMAGIC S20BT vezeték nélküli sport nyakpántos fülhallgató, amely az aktív életmódhoz készült. A Bluetooth V5.0-val felszerelt S20BT széles vezeték nélküli hatótávolságot kínál stabil kapcsolattal és nagyfelbontású hangátvitellel a nagy dinamikus meghajtóktól, amelyek erőteljes és energikus karakterre vannak hangolva. Hosszú játékidővel, vízálló kialakítással és kényelmes memória nyakpánttal az S20BT tökéletes társ az aktív életmód kedvelőinek.

SOUNDMAGIC E11BT COLOUR

Tavasszal érkezik a remek hangzással és Bluetooth képességekkel felruházott E11BT merev nyakpántos fülhallgató frissítése. Ismert belső tartalom, új, divatos színek jellemzik a fülhallgatókat.