Blog

S.M.S.L fejhallgató erősítők

Barillo István
2021.10.15 12:21

Miért hasznos az S.M.S.L fejhallgató erősítő?

Számos digitális eszközben - okostelefonban, hordozható lejátszóban, asztali erősítőben - már van beépített fejhallgató erősítő - ezért egyszerűen csatlakoztathatja a fejhallgatót és hallhatja a hangot. Akkor miért van szüksége külön eszközre? Legtöbbször ezeknek a beépített alkatrészeknek a minősége eszközönként nagymértékben változik, és így a hangminőség is. Sok laptop nagyon gyenge minőségű fejhallgató-erősítővel rendelkezik, így elég rosszul hangzik. Ugyanez vonatkozik a telefonokra is: egyesek szörnyen hangzanak, mások tisztességesen, mások pedig kiválóan szólnak. A fejhallgató minőségének növekedésével azonban a fejhallgató erősítő használatának előnye is növekszik.
Októberi akciónk középpontjában az S.M.S.L elektronikák állnak, azok közül is kiemelt figyelemmel a fejhallgató erősítő és fejhallgató csomagokra. Az elektronikákhoz ajánlott fejhallgatók kiválasztásánál fő szempont volt a fejhallgató hangminőségére gyakorolt jótékony hatás mértéke. 

SMSL VMV P1 - High-End asztali audiofil fejhallgató erősítő

A VMV high-end sorozat fejhallgató erősítője, teljesen szimmetrikus erősítéssel. TI csúcskategóriás elektronikus hangerőszabályzó rendszer, NORATEL testreszabott alacsony zajszintű transzformátor. Hi-Res Audio tanusítvány.

ENIGMACOUSTICS DHARMA D1000 - High-End elektrosztatikus hibrid fejhallgató

Az EnigmAcoustics Dharma D1000 hibrid fejhallgatónál egy egyedülálló japán műszaki megoldás lehetővé teszi az extrém valósághű hangleképzést, minimális ellenállás mellett. Megszólalására a kivételesen széles frekvencia átfogás és kiegyensúlyozott frekvencia menet jellemző, és az elképesztő részletező képesség.

SIVGA AUDIO P-II - Síkmágneses Hi-Fi fejhallgató

A Sivga P-II egy 97x76mm-es síkmágneses meghajtóval szerelt, nyitott kialakítású fejhallgató valódi diófa házzal, mart fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva.

S.M.S.L MVM P2 + EnigMacoustics Dharma D1000 csomag: Link

S.M.S.L MVM P2 + Sivga Audio P-II csomag: Link

SMSL SP400 + iBASSO SR2 csomag

Az SP400 egy THX AAA-888 technológiát használó fejhallgató erősítő. Analóg RCA és analóg szimmetrikus XLR bemenet és analóg szimmetrikus XLR kimenet, 6,35mm-es Jack és szimmetrikus XLR fejhallgató kimenet.

IBASSO SR2 - Nyitott Hi-Fi fejhallgató cserélhető kábellel

iBasso SR2 nyitott, fül körüli fejhallgató cserélhető Jack csatlakozós kábellel. Bio-cellulóz technológiájú membránnal szerelt dinamikus meghajtóval és Tesla mágnessel.
A szilikon felfüggesztések nagy rugalmassága a Tesla technológiával kombinálva lehetővé teszi egy erőteljes, mégis rendkívül részletes hang biztosítását. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak az SR2 azon képességéhez, hogy kiváló audiofil fejhallgatóként pozícionálja magát, amely képes a teljes audiospektrum apró részletekben történő reprodukálására a jel megváltoztatása nélkül.

SMSL SP400 + iBASSO SR2 csomag: Link

SMSL SP200 + Sivga P-II + dd Hifi XLR to 4.4 adapter csomag

Az SP200 egy THX AAA-888 technológiát használó fejhallgató erősítő. Analóg RCA és analóg szimmetrikus XLR bemenet, 6,35mm-es Jack és szimmetrikus XLR fejhallgató kimenet.

SIVGA AUDIO P-II - Síkmágneses Hi-Fi fejhallgató

A Sivga P-II egy 97x76mm-es síkmágneses meghajtóval szerelt, nyitott kialakítású fejhallgató valódi diófa házzal, mart fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva.

DD HIFI XLR44B - XLR adapter

Az XLR44B adapter lehetővé teszi, hogy a XLR 4-pin kimenetű eszközét 4,4mm-es Pentaconn csatlakozójú fül, vagy fejhallgatóval használja. Az XLR rész C4MXX-B NEUTRIK csatlakozóval van ellátva, az adapter teljes hossza 48,5mm.

SMSL SP200 + Sivga P-II + dd Hifi XLR to 4.4 adapter csomag: Link

SMSL SH-9 + SIVGA AUDIO PHOENIX CSOMAG

Az SH9 egy THX AAA-888 fejhallgató-erősítő THX AAA technológiával. Rendkívül kompakt kialakítás, tökéletes asztali rendszerekhez. Szimmetrikus XLR sztereó fejhallgató kimenet. Szimmetrikus sztereó vonali bemenet. Nagy pontosságú és alacsony zajszintű, 256 szintű hangerő-szabályozás. Nagy hatékonyságú, rendkívül alacsony zajszintű tápegység.

SIVGA AUDIO PHOENIX - Nyitott dinamikus fejhallgató

A Sivga Phoenix 50mm-es meghajtóval és 32 Ohm-os impedanciával rendelkező zebrafa házzal készült fejhallgató. Cserélhető kábellel. Ajánlott asztali vagy hordozható fejhallgató erősítő használata.

SMSL SH-9 + SIVGA AUDIO PHOENIX CSOMAG: Link

SMSL SH-8 + Ultrasone Performance 840 csomag

Az SH8 teljesen kiegyensúlyozott áramköri tervezésű, elektronikus hangerő szabályozás alkalmazásával a bal és jobb csatorna egyenletes kimenetének biztosítása érdekében kiváló hangminőséget biztosít. Rendkívül alacsony torzítású op erősítők a jelerősítéshez. Lineáris tápellátás.

ULTRASONE PERFORMANCE 840 - Prémium fejhallgató

A pontos, részletes zenei reprodukció fontos a zenehallgatók számára, legyen az zenehallgatás, filmnézés, vagy játék. Az otthoni használatra készült, meggyőző mélyreprodukcióval rendelkező Ultrasone Performance 840 csúcsteljesítményt nyújt minden körülmény között.

SMSL SH-8 + Ultrasone Performance 840 csomag: Link