Blog

Sivga Audio

Barillo István
2022.09.15 08:18

SIVGA AUDIO

A 2016-ban alapított Dongguan Sivga Electronic Technology Co., Ltd. a kínai Dongguan városában található. Ez egy átfogó vállalkozás, amely integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az ügyfélszolgálatot. A Sivga a csúcskategóriás fejhallgatók innovációjára és gyártására összpontosít. Gazdag tapasztalattal és technológiával rendelkezik az akusztikai iparban. A kulcsfontosságú mérnöki csapatot számos "veterán" alkotja az elektronikai és akusztikai területéről. A nyersanyagoktól a késztermékekig a Sivga szelleme garantálja a rendkívüli minőséget.

A filozófia megvalósítása:  

A fókuszálás finomítja az idő minőségét. A Sivga mindig hisz abban, hogy egy tökéletes termék elkészítéséhez a munka minden lépését és részét gondosan és jó kivitelezéssel kell elvégezni. A termék csak így állja ki az idő próbáját. Az alapító küldetéshez való hűség a Sivga vállalati filozófiája, amelyhez ragaszkodik és amelyet megvalósít.

Alapértékek:  

Szenvedély: Minden tevékenységük iránti szenvedély a gyökere annak a varázslatos érzésnek, amelyet a vásárlók a termékek használata során tapasztalnak.

Büszkeség: büszkék arra, hogy áttörték a termékteljesítmény korlátait, hogy új mércéket állítottakk fel, és továbbra is varázslatos élményt teremtenek az ügyfelek számára.

Kitartás: minden termék a tervezésben, a technológiában és a teljesítményben mindig frissítő lehet. Ezt a kitartást támogatják.

Kivitelezés: 

A termék megalkotása magában foglalja a minőségre való törekvést és a jobb élményről való álmodozást. Ez az, amihez a Sivga ragaszkodott, hogy tökéletes hangzással és kiváló dizájnnal rendelkező, kiváló termékeket készítsen az ügyfelek számára. Meggyőződésük, hogy a minőség-ellenőrzésnek szigorúnak kell lennie.

Vállalati kultúra:  

A Sivga élmény olyan, mint egy film! Amikor összezavarodunk, megnyugszunk, és átgondoljuk az élményt. Amit örökölni és kifejezni szeretnének, az nem csupán néhány termék. Ez a gondolat, a lélek és az érték mögöttük áll, ami Sivga varázsa.

A kiváló dizájn, technológia és termékinnováció révén a Sivga márkaöröksége és értéke új módon értelmeződik, így az egyedülálló audiovizuális élvezet közvetlenül és kényelmesen integrálható az életébe, akár otthon, akár szabadtéri tevékenységek során.

Ugyanakkor azt is megkövetelik, hogy minden termékünk dizájnban, technológiában és teljesítményben üdítő legyen, és folyamatosan mozgósítsa a hallás-, látás- és tapintást. Meggyőződésük, hogy az olyan gondolatok, mint a „nagyság az öröklődésből fakad, és az öröklődés rendkívüli dolgokat hoz létre”, kiállják az idő próbáját.

SIVGA AUDIO FEJHALLGATÓK:

SIVGA AUDIO P-II - Síkmágneses Hi-Fi fejhallgató

A Sivga P-II egy 97x76mm-es síkmágneses (planar magnetic) meghajtóval szerelt, nyitott kialakítású fejhallgató valódi diófa házzal, mart fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva. 3 év kutatás-fejlesztés, optimalizálás és innováció után megérkezett a Sivga planár síkmágneses P-II fejhallgatója. Nagy teljesítményű modell, amely kiváló minőségű alkatrészeket használ, és egy fa kagylón alapuló, kidolgozott dizájn jellemzi. A P-II sík mágneses meghajtókkal van felszerelve 97 x 67 mm-es kompozit membránokkal, amelyeket úgy terveztek, hogy kiegyensúlyozott és természetes reprodukciót kínáljanak, koherens a teljes frekvenciatartományban, miközben számos részletet és nagy hangteret képesek feltárni. A síkmágneses meghajtókat itt kombinálják a Sivga OTC technológiájával. Az ultravékony kompozit membránoknak és az alumínium bevonatú áramkörnek köszönhetően a P-II meghajtói nagyon vékonyak és könnyűek. A kettős mágnes és a 108 tökéletesen elrendezett perforáció is kiváló légáramlást biztosít. Gyönyörű dinamikus és gazdag hangzást elősegítő kialakítás. A síkmágneses meghajtót független, fejlett otv technológiával kombinálják. A meghajtó mérete 97 mm x 76 mm. PCN ultra-nanométeres membránnal és alumínium tekerccsel az egész egység vékonyabb és könnyebb.

Specifikációk:

Meghajtó: 97mm x 76mm-es síkmágneses meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 40kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 98dB±3dB

Súly: 420g

Termék link: Link

Sivga Audio P-II fejhallgató AV-Online teszt: Link


SIVGA AUDIO LUAN - Over-ear nyitott kialakítású fejhallgató

A Sivga Audio Luan egy 50mm-es dinamikus meghajtóval ellátott nyitott kialakítású fejhallgató valódi fa és CNC megmunkált fém alkatrészekkel. Nagyszerű hangtisztaság és nagyfelbontású hangzás: membránja nikkelbevonatú polimerből és makromolekuláris organikus szénszálas kompozitból készült. A könnyű súlyú, fület körülölelő fejhallgató rózsafából készült barna és zebrafából készült fekete színekben érhető el. A hosszas zenehallgatáshoz kényelmes és bőrbarát fülpárna társul. Nevét az ugyanezen nevű kínai mitológiai madárról kapta.

Specifikációk:

Meghajtó: 50mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 40kHz

Impedancia: 38Ω±15%

Érzékenység: 100dB±3dB

Súly: 354g

Termék link: Link


SIVGA AUDIO PHOENIX - Nyitott dinamikus fejhallgató

A Sivga a Phoenix fejhallgatóval esztétikus és teljesítőképes modellt kínál, amely zenei és dinamikus hangvisszaadást tár elénk ergonomikus és modern dizájnnal. A frekvenciamenetet úgy alakították ki, hogy a csatornák és a hangkép pontod szétválasztását és nagy tisztaságot biztosítson. A zárt kialakítás lehetővé teszi, hogy teljesen elszigetelje magát a külvilágtól, és élvezze a zenét. A Sivga Phoenixet úgy tervezték, hogy még hosszú hallgatás során is kiváló kényelmet biztosítson. Így a fejpántja nyújtható, párnázott és velúr bőrrel borított. A Phoenix rácsjai fekete lakkal bevont rozsdamentes acélból készülnek. A fejhallgató teste polírozott és lakkozott CNC megmunkálású zebrano fából készült. A váz összes többi része alumíniumból készült és CNC megmunkálású. Ezután homokfúvással és rozsdamentes acél bevonattal vannak ellátva. A Phoenix fülpárnák különösen ergonomikusak. A belső réteg hab, míg a külső réteg puha és kényelmes bársonyból készült.

Specifikációk:

Meghajtó: 50mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 103dB±3dB

Súly: 296g

Termék link: Link


SIVGA AUDIO ORIOLE - Over-ear zárt kialakítású fejhallgató

A Sivga Oriole egy 50mm-es dinamikus meghajtóval ellátott zárt kialakítású fejhallgató rózsafa házzal, fém komponensekkel, minőségi megmunkálással és részletező hangzással. A Robin fejhallgató továbbfejlesztett változata. A könnyű súlynak és a kényelmes fülpárnáknak köszönhetően akár hosszabb hallgatási időkre is alkalmas. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva. A barna színű fejhallgató rózsafából, a fekete pedig zebrafából készült.

Az amerikai Forbes magazin szerint a SIVGA ORIOLE a legjobb fejhallgató, amelyet valaha hallhattál ebben az árkategóriában!

Specifikációk:

Meghajtó: 50mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 108dB±3dB

Súly: 280g

Termék link: Link


SIVGA AUDIO SV021 ROBIN - Zárt dinamikus fejhallgató

A Sivga Robin fejhallgatójával egy elegáns és hatékony modellt kínál, amely zenei és dinamikus hangvisszaadást tár elénk ergonomikus és modern dizájn mellett. A frekvenciamenetet úgy alakították ki, hogy a csatornák és a hangkép precíz szétválasztását és nagy tisztaságot biztosítson. A zárt kialakítás lehetővé teszi, hogy teljesen elszigetelje magát a külvilágtól, és élvezze a zenét. A Sivga Robin elegáns, anélkül, hogy megfeledkezne a kényelemről. Tartós anyagokat használ. Fejpántja sima, gyönyörű minőségű tökéletesen varrott bőrből készült. A fém részek precízen megmunkáltak, így a váz nemes és fényűző dizájnt kölcsönöz. A fejpánt könnyen állítható, hogy minden fejtípushoz illeszkedjen. A fejhallgató kagylói minőségi, tömör rózsafából készült. Ezt a fát 5 tengelyes CNC-vel precízen vágják, majd polírozzák, festik és szárítják. Ezután a felületet lakkal kezelik. A márka logóját lézergravírozták. A párnák kényelmes, bőrrel borított memóriahabot használnak. Levehetők, ezért könnyen cserélhetők. Ezenkívül a mellékelt, aranyozott csatlakozókkal szerelt kábel is levehető. Ezért lehetőség van magasabb kategóriás kábel választására.

Specifikációk:

Meghajtó: 50mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 105dB±3dB

Súly: 275g

Termék link: Link


SIVGA AUDIO M200 - Klasszikus fülhallgató dinamikus meghajtóval

Sivga minőségi alapanyagokból összeállított első klasszikus fülhallgatója. Kellemes és természetes hangzás, strapabíró alumínium ház, valamint rugóval védett sodort kábel a 3,5mm-es csatlakozónál. Az oxigénmentes réz kábelen egy megszokott kialakítású mikrofonos távvezérlő egység található, amely kompatibilitást kínál Android és iOS rendszerű eszközökkel is. A tartozékok között hordtasak, fülpárna, kábel csipesz és fül mögötti kábel vezető is megtalálható. A fülhallgató matt pezsgő színben elérhető.

Specifikációk:

Meghajtó: 15,4mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 114dB±3dB

Súly: 24g

Termék link: Link