Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kircsi László
2023.02.14
 - 12:04
Igazolt vásárlás
Nem egy rossz erősítő, sőt! Hozzáillő hangfallal kellemes, inkább mélyebb tónusú, dinamikus hangja van. A nem hozzá illővel meg nem kell hallgatni, mert ott magasabb hangerőn a magasak rikácsolósabbá tudnak válni. De ez megfelelő hangfalválasztás kérdése és nem az erősítő hibája. Méretéhez képest van súlya, pedig az alu előlapot kivéve lemezből készült háza van, tehát ezen spórolt egy kicsit a gyártó.
Előnyök: Szép, kellemes hang, viszonylag korrekt áron. Tisztességes, minőségi kinézet, kompakt mérettel társulva.
Hátrányok: Bekapcsoláskor a kijelző alapból egy pillanatra 300-at (mint tipus ) ír ki, de ez néha nem sikerül neki és csak darabosan, hiányosan írja ki. Utána viszont hiba nélkül teszi a dolgát... Hogy ez időnként miért fordul elő azt nem tudom, mert az elektronok lelki világába még egyelőre nem látok bele. A távirányító két felének az illesztése elég pontatlan, ill. sorjás, ami furcsán bántja a használó kezét. Minden esetre ezek nem nagy gondok és együtt lehet élni velük, mert cserébe kompenzál a jó hangja. Ettől még megérdemelten jár Neki az öt csillag!
Bagi László
2022.12.21
 - 15:05
Igazolt vásárlás
1óràja hasznàlom mèg 99òra van hàtra hogy teljesen bejàratódjon de màr most èrzem hogy nem akarom kikapcsolni :)) èletre keltette a hangfalaim.
Előnyök: Erő,tiszta hangzàs,kellemes mélyek.....
Hátrányok: Sose volt.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: