Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zenebarát
2022.04.30
 - 15:13
Eltelt kb. 5 hét a készülék beüzemelése óta, így gondoltam írok róla pár gondolatot, hátha segít a későbbi eladások kapcsán. Elöljáróban annyit elmondanék, hogy látatlanban (hallatlanban) még nem vásároltam ilyen áru készüléket, így volt izgalom rendesen.
Beüzemelés egyszerűen ment, azóta is NOS módban használom XLR kimeneten keresztül, USB-n kapja a jelet az Aurender streamerből.

Az eleje, a bejáratási idő nehéz időszak volt. Gondoltam minden félét, hogy mit vettem ennyi pénzért, de kitartottam, mert komolyan vettem a bejáratási időre vonatkozó utasítást. S valóban, kb. 3 hét után bejáratódott a készülék!

Első fontos megfigyelés, hogy a forrás minősége nagyon sokat számít. Az Apple Macbook Air (M1) és az Aurender n100h között nagy volt a különbség. Erre szerintem egy teszt során nagyon figyelni kell, mert ez a DAC már meg fogja mutatni a különbséget!

USB kábel minősége is számít. Egyértelműen egy jobb darabbal jobban szól a DAC, ami azt gondolom mutatja a készülék kvalitásait.
Jó minőségű hálózati kábelt használok, itt nem végeztem próbát egy PC kábellel mit tud a készülék.

Személy szerint én nagyon hálás vagyok a készüléknek, mert 10 évi keresgélés után végre lehet zenét hallgatni, pedig nagyon sok DAC-ot kipróbáltam már. Most elsősorban nem a szokásos hifis zsargont idézném, hanem a konzerv zene hallgathatóságát emelném ki. Élvezni lehet vele a produkciót, és aki sok időt eltöltött a digitális zenélés bugyraiban, az tudja, hogy ez mit jelent. Szerintem nagyon nehéz olyan DAC-ot kapni, amivel jól működik a digitális dekódolás. Ezt a kínaiak remekül megoldották!

Időt adtam a készüléknek, mert alaposan be kell járatni, és a fülemnek is hozzá kellett szokni. Nem a korábbi éles digitális hang, hanem valódi zene jön a hangsugárzókból. Szerintem komoly rendszerekben is megállja a helyét, ha jól ki van szolgálva.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: