Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ernő
2023.04.11
 - 08:39
Sokan leírták már, hogy hogy szól a készülék, sok videó van a You Tubon, és mindenki dicséri. Én ezt nem teszem, hiszen a leírtak szerintem is mind igazak. Aki a szobában le fel mászkál teszi a mindennapi dolgát, és úgy hallgat zenét annak nem ajánlom ezt az erősítőt, arra egy olcsóbb is megfelel. Ehhez a készülékhez le kell ülni be kell csukni a szemünket, minőségi felvételt kell hallgatni és akkor megtörténik a csoda és nem akarsz felkelni a fotelből, és csak hallgatod, hallgatod és hallgatod. Jelenleg egy MARK LEVINSON NO. 5101 - DAC/STREAMER/CD-LEJÁTSZÓT ÉS TRIANGLE SIGNATURE ALPHA HANGFAL PÁROSSAL használom.
Hátrányok: A készüléket kikapcsolom, és kikapcsolás után hálózati áramszünet történik. Amikor visszakapcsolják a hálózatot a készülék bekapcsol.
Zoli
2023.04.08
 - 18:14
Néhány mondatban leírnám az eddigi tapasztalatom a Tőletek vásárolt Kinki Studio EX-M1+ erősítőről. Ugyan még bejáratás alatt van, de már most ki merem jelenteni, hogy talán az eddigi legjobb hangú integráltam ( volt Plinius, Unison, McIntosh,Acoustic Plan,stb.. )
A jelenlegi rendszer egy Naim ND5XS2 streamer - Kinki - Focal Kanta no3 hangfalak. A kábelezés full Synergistic Research Atmosphere Excite SX. Korábbi rendszereimnél ugyan meg volt a tér, a dinamika, a színpadkép, de most tapasztaltam meg, hogy valóban létezik az "atmoszféra" . A Kinkinek hatalmas tere, dinamikája és lelke van. Minden zenei stílusban otthon érzi magát. A rockot nem szerettem eddig, mert szétesett az összes korábbi elektronikámon, de most csak tátott szájjal bámulok ki a fejemből. A kábelezésem aránytalanul drágának tűnhet a rendszerhez, de "sajnos" nagyon is hallatszik, hogy igényli és meghálálja ezt a minőséget. Akusztikus zenénél a húrok pengetését a saját ujjaimon érzem és a gitár teste kézzel fogható. Koncertfelvételen ott állok a tömegben és átélem azt a nappaliban, amit mások egy sportcsarnokban. Bátran ajánlom mindenkinek, aki ilyen összegben gondolkodik erősítő vásárláson és hajlandó elfogadni, hogy Kínában (is) készül high-end.

Mégegyszer köszönöm!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: