Átlagos értékelés:
3 (2 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Hollósy Bonifác
2023.07.30
 - 10:06
Igazolt vásárlás
Iszonyatosan hamar elszakadnak és használhatatlanok lesznek. Az első pár kb. 2-3 hetet bírt. Gondoltam én vagyok béna, szóval ezután csak külön tasiban tartottam a fülesem, de semmit nem ért. A többi is elszakadt pontosan ugyanott 2-3 hét alatt.
Régen valamilyen random hab illesztéket használtam aminek 3-400ft volt darabja. Hónapokig bírták, és nem szakadtak, csak kicsit megkeményedett a szivacs. Ezeket sajna már nem tudtam beszerezni, szóval gondoltam megpróbálok egy drágább Comply-t. Azon kívül hogy a Comply 2-3 hetet bírt, semmiben nem volt jobb mint a régebbi pár száz forintos hab illeszték amit használtam. A Comply amúgy alapból "levegősebbnek" is érződik, nem olyan sűrű a szivacs, ha összenyomod hamar visszaugrik.
Nem értem honnan ez a nagy hírnév meg sok pozitív vélemény, de az biztos hogy senkinek nem ajánlom a Comply-t.
muzix.hu válasza:
Kedves "Bonifác" Nagyon sajnáljuk a rossz tapasztalatot, azonban Ön lehet a kivétel, mely erősíti a szabályt. Sok ezer Comply illesztéket értékesítettünk már, és a felhasználók többsége nem nagyon tud meglenni nélküle. Van viszont kb
Keresi Zoltán
2021.07.15
 - 12:29
Nem gondoltam, hogy ilyen sokat számít a megfelelő fülhallgató illeszték. Na nem egyszerű a kiválasztás, ha nem vagy benne még járatos, de egészen más élmény vele a zenehallgatás. Igazából minden füleshez ilyen kéne. Leginkább az izolációs képessége tetszik.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: