Blog

Sendy Audio Apollo Planar fejhallgató

Barillo István
2022.02.10 08:11

Megérkezett a SIVGA/Sendy Audio márka új síkmágneses fejhallgatója, a Sendy Audio Apollo!

APOLLO

Nyitott, Hifi Planar Magnetic Fa fejhallgató

QUAD-FORMER technológia: a síkmágneses meghajtó kettős mágnesből + a membrán két oldalán elhelyezett dupla tekercsből áll. A tekercsek elhelyezésekor fokozottan ügyeltek a precíz kiegyensúlyozásra.

A tekercsek elhelyezésének a lényege, hogy a membrán mindkét oldalán található tekercs. A dupla megoldás pedig, hogy két tekercs van a membrán mindkét oldalán. A technológiának köszönhetően a membrán így frekvenciapontos rezgést végez. A kétoldalt elhelyezett mágnes stabil mágneses mezőt biztosít.

MEGHAJTÓ:

Több mint három évnyi kísérletezés után ez a síkmágneses meghajtó felépítése a legjobb mágneses áramkört, precíz illesztést és rezonancia mentességet eredményez.

A kompozit membrán magas belső csillapítású anyaga természetes és lágy énekhangot, valamint tömör basszust biztosít. A magas frekvenciáért felelős ultravékony és nagy merevségű alapanyag 40kHz-re növeli a frekvencia felső tartományát, így a magas hangok világos, tiszta és részletezőhangzást biztosít.

HÁZ:

A fejhallgatóház fedele napsugarat mintázó, lézerrel megmunkált acél lemezből készült. A mintázatból ered a fejhallgató Apollo elnevezése is.

A fekete és nikkel színű acélháló jól elkülönülő rétegekkel tükröződik, ami nemcsak dekoratív esztétikai érzetet kölcsönöz, hanem azegyes nyílások speciális elrendezésével a hangminőséget is pozitív irányba befolyásolja.

A fa fejhallgatóház kiváló minőségű rózsafából készült. A folyamat magában foglalja a precíz CNC megmunkálást, csiszolást, polírozást, festést és a természetes szárítást. A faház felülete magasfényű festéssel készül, ami elegáns és sima érzést kölcsönöz kézbe véve a fejhallgatót.

FEJPÁNT:

A fejpánt kecskebőrből készül. Puha és kényelmes viseletet garantál.

A fejpánt kialakítása ergonomikus, könnyen viselhető fáradság vagy diszkomfort érzet nélkül.

FÜLPÁRNA:

A fülpárna magas fehérjetartalmú anyagokból és puha memóriahabból áll.

A fülpárna kialakítása tál alakot mintáz, az egész fület körbeöleli és ezzel az elrendezéssel tehermentesíti a fülcimpákat.

A fülpárnák könnyen cserélhetőek.

KÁBEL:

A cserélhető, 6N OCC fonott kábel biztosítja a veszteségmentes jelátvitelt.

A kábel ferdén illeszkedik a fejhallgató házba, ami biztosítja, hogy a kábel ne érintkezzen a viselő vállával a fejhallgató viselésekor, így csökkentve a kábelzajt.

A CSOMAG TARTALMA:

- APOLLO fejhallgató

- Szimmetrikus audio kábel

- Bőr hordtáska

- Szövet védőtok

- Adapter 4.4mm - 3.5mm

PARAMÉTEREK:

Kialakítás: fül körüli nyitott

Meghajtó mérete: 68mm

Frekvencia tartomány: 20Hz - 40kHz

Érzékenység: 95dB ± 3dB

Impedancia: 16 Ohm ± 15%

Kábel hossz: 2m ± 0.2m

Csatlakozó: 4.4mm Pestaconn szimmetrikus

Súly: 395g

Termék link: ITT