További hírek

Oriveti OH700VB fülhallgató

Barillo István
2023.11.13 10:08

ORIVETI OH700VB

Hi-Fi 6+1 hibrid IEM mini kapcsolóval az előlapokon

Megérkezett az új hibrid zászlóshajó.

A hibrid IEM-ek mindig népszerűek az audioiparban, mert egyesítik a különböző meghajtó-technológiák erősségeit, hogy kiegyensúlyozottabb és részletesebb hangzást produkáljanak. A több meghajtó használata szélesebb frekvenciatartományt és jobb elválasztást tesz lehetővé a különböző frekvenciák között, ami természetesebb és magával ragadóbb hallgatási élményt eredményez.

Az 1. ORIVETI modellből a PRIMACY, ami 2+1 hibrid IEM. Folyamatosan fejlesztjük a hibrid modellt. Az OH700VB egy olyan hibrid IEM létrehozásának ötletén alapul, amely mindkét világból a legjobbat kínálja. Hat rezgőnyelves meghajtó (BA) és egy dinamikus meghajtó kombinálásával az OH700VB gazdag és részletes hangzást képes biztosítani, kiváló tisztasággal és pontossággal a teljes frekvenciaspektrumon.  

Az előlapokon található mini kapcsoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két hangbeállítás között váltsanak, így rugalmasan választhatják ki a tetszőleges hangzást.

Mini kapcsoló az előlapokon

Az előlapokon található mini kapcsoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy váltsanak két hangbeállítás között, így rugalmasan választhatják ki a kívánt hangzást. 

Precíz légnyílás a belső levegő szabályozáshoz 

A rozsdamentes légnyílást úgy tervezték, hogy az OH700VB belső légáramlást pontosan az OH700VB tetején szabályozza. Így tökéletes hangzást biztosíthat a felhasználók számára.

JELLEMZŐK

Természetes és kiegyensúlyozott hangkarakter

 Az OH700VB 6 rezgőnyelves meghajtót (2 magas, 4 középsőhöz) és egy dinamikus meghajtót (alacsonyhoz) kombinál , az összes meghajtó a legjobb hangzás érdekében van kiválasztva, megtervezve és válogatva. Ennek eredményeként az OH700VB gazdag és részletes hangzást biztosít, kiváló tisztasággal és pontossággal a teljes frekvenciaspektrumon. 

Kézműves mestermű

Az OH700VB házak az ORIVETI fő mesterének kezei által készülnek. Minden OH700VB ház ugyanazzal az eljárással készül, mint egy egyedi fülmonitor létrehozása – precízen legyártva, tesztelve és az ügyfélhez szállítva.

Mini kapcsoló a hang megváltoztatásához

Az OH700VB előlapjain egy mini kapcsoló található. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy váltsanak két hangbeállítás között, így rugalmasan választhatják ki a kívánt hangkaraktert. 

Levehető 2 tűs kábel moduláris csatlakozóval

Az OH700VB 8 vezetékes, kézzel készített fonott 2 tűs csatlakozókábelt és három csatlakozó opciót kínál: 3,5 mm-es sztereó, 2,5 mm-es szimmetrikus és 4,4 mm-es szimmetrikus, lehetővé téve, hogy kiválaszthassa a hangbeállításainak és preferenciáinak leginkább megfelelő csatlakozót.

Különféle fülillesztékek

A prémium füldugók általában olyan csomagolásban érkeznek, amely különböző méretű (S/M/L) és anyagokból, habból és szilikonból áll . Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kísérletezzenek a különböző fülillesztékekkel, hogy megtalálják azokat, amelyek a legkényelmesebbek és a legjobb hangminőséget biztosítják.

SPECIFIKÁCIÓ:

Meghajtó: Exkluzív 6 BA meghajtó (2 magas, 4 közepes) + 10 mm-es dinamikus meghajtó (alacsony)

Impedancia: 12 Ohm

Frekvenciaválasz: 20 - 20000Hz

Érzékenység: 112+-3dB/mW, 1000Hz

Torzítás: <1%

Csatlakozó: Aranyozott 3,5 mm-es sztereó  2,5 mm-es szimmetrikus
  /  4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozó 

A csomag tartalma

OH700VB fülhallgató test - 1 pár  

2 tűs levehető kábel 2,5 mm-es szimmetrikus, 4,4 mm-es szimmetrikus, 3,5 mm-es sztereó csatlakozókkal - 1 db

Valódi bőr hordtáska - 1db

S, M, L szilikon illesztékek - méretenként 2 pár

S, M, L Habillesztékek - méretenként 1 pár

Tisztítóeszköz - 1db