További hírek

Bemutatkozik az Oriveti OD200

2023.10.13 12:58

ORIVETI OD200

Immár hivatalosan is megjelent az Oriveti harmadik, dinamikus meghajtóval szerelt fülhallgatója, az OD200. A márka a kezdetekkor már készített egy hagyományos, egy dinamikus meghajtós fülhallgatót, ez volt az Oriveti Basic. Aztán sokáig a hybrid (OH) és a BA (rezgőnyelves) (O) meghajtós fülhallgatók jelentették a kínálat összességét. 2023-ban a piaci igényekhez igazodva a belépő kategóriában is szükségessé vált a márka erősítése, ami életre hívta az Oriveti OD100 fülhallgatót. A család következő tagja a most bejelentett Oriveti OD200.

Természetes és tiszta hangkarakter

Az OD200 fülhallgatók  kiváló minőségű 9,8 mm-es Be-Coated (berillium bevonatú ) meghajtóval vannak felszerelve. Amely széles színpadi, tiszta és magávalragadó természetes hangzást biztosít.  A cserélhető fúvóka pedig lehetővé teszi a két különböző hangkarakter közötti váltást, sokoldalúságot és testreszabási lehetőségeket biztosítva.

Masszív CNC mart fém ház

A CNC megmunkálás lehetővé teszi a fülhallgató testének precíz és pontos formázását. Az alumíniumötvözet használata a CNC-megmunkálásban az OD200-hoz olyan erős és tartós fülhallgatótestet eredményez, amely ellenáll a napi használatnak és a lehetséges hatásoknak, miközben megőrzi esztétikai vonzerejét.

Ergonomikus kialakítás

Az OD200 fülhallgató ergonómikus kialakítású, amelynek célja, hogy kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosítson a felhasználó számára. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy kényelmesen illeszkedjenek a fülbe anélkül, hogy kényelmetlenséget vagy fáradtságot okoznának.

Cserélhető 2 tűs kábel moduláris csatlakozóval

Az OD200 egy 8 eres, kézzel készített fonott 2 tűs csatlakozókábelt és három csatlakozó opciót kínál: 3,5 mm-es sztereó, 2,5 mm-es szimmetrikus és 4,4 mm-es szimmetrikus Pentaconn, lehetővé téve, hogy kiválaszthassa a hangbeállításainak és preferenciáinak leginkább megfelelő csatlakozót.

Dizájn koncepció

A levegővezérlés kritikus tényező a dinamikus meghajtós fülhallgatók akusztikai kialakításában. Nem számít, mennyire jók a meghajtók, ha nem tudod szabályozni a légáramlást, akkor nem lesz jó hang. 
Az OD200 egy forradalmi IEM az iparágban vezető levegőszabályozási technológiával. Új, szabadalmaztatás alatt álló, dedikált légáramláselosztó (DAD) kialakítással rendelkezik, amely a dinamikus meghajtó fülhallgatók tervezésében szerzett  több éves tapasztalaton alapulIntenzív és élvezetes hangzást biztosít a legszabályozottabb légáramlás által.

A CNC-csiszolt fém  ergonomikus kialakítású  ház kényelmes viseletet,  tartósságot  és prémium érzetet biztosít. ​A  British Racing Green szín eleganciát és stílust kölcsönöz az OD200-nak.

Az OD200 cserélhető fúvókával, többféle csatlakozási lehetőséggel, különféle füldugókkal stb. is kapható. Teljes csomagot kínál a kivételes hallgatási élményhez. 

Specifikáció

Meghajtó: Exkluzív Be-Coated 9,8 mm-es dinamikus meghajtó

Impedancia: 16 Ohm

Frekvenciaválasz: 20 - 20000Hz

Érzékenység: 108+-3dB/mW, 1000Hz

Torzítás: 0,08%

Csatlakozó: Aranyozott 3,5 mm-es sztereó  2,5 mm-es szimmetrikus
  /  4,4 mm-es szimmetikus Pentaconn csatlakozó