További hírek

Musician Audio

Barillo István
2021.04.30 15:19

A MUSICIAN Audio Technology Company céget hivatalosan 2020-ban hozták létre. A K + F csapatot több mint 20 éves audio-kutatási és fejlesztési tapasztalattal rendelkező rajongók alkotják. Elkötelezettségei: R2R diszkrét, szimmetrikus felépítésű dekóder, szimmetrikus fejhallgató-erősítő, szimmetrikus teljesítmény-erősítő, szimmetrikus előerősítő, fülhallgató, passzív hangszórók, K + F és különféle audio termékek gyártása.

MUSICIAN PEGASUS - Asztali R2R DAC

A Pegasus DAC saját R2R + DSD felépítést használ, DAC Chip nélküli R2R technológiával. A Musician Pegasus 24-bites R2R átalakítót használ a PCM és 6-bitet a DSD átalakításhoz, így a PCM jel 24-bit/1536kHz, a DSD felbontás 1024 lehet USB és I2S bemeneten. Saját USB Audio megoldás az STM32F446 fejlett AMR alapú Thesycon USB illesztőprogrammal.

MUSICIAN MONOCEROS - Asztali előerősítő

A Monoceros egy A osztályú, teljesen szimmetrikus jelfeldolgozású előerősítő. 2 pár szimmetrikus XLR és 1 pár hagyományos RCA bemenet. 1 pár szimmetrikus XLR és 1 pár hagyományos RCA kimenet. Infra távvezérlés.

MUSICIAN ANDROMEDA - Asztali fejhallgató erősítő

Az Androméda a gyártó Pegasus DAC-jához illeszkedő fejhallgató erősítő 3,8 W (32 Ω terhelés) teljesítménnyel és szimmetrikus 4-pin XLR, valamint aszimmetrikus 6,35mm-es fejhallgató kimenettel.

MUSICIAN MDP-2 - Asztali digitális lejátszó

Az MDP-2 egy klasszikus asztali lejátszó, amely képes megszólaltatni a különbféle fizikai adathordozókon található digitális felvételeinket. Rendelkezik I2S, XLR, Optikai, Koaxiális, digitális kimenetekkel, valamint USB bemenettel és SD memóriakártya olvasóval.