Blog

dd Hifi újdonságok

Barillo István
2021.07.16 09:47

ddHiFi újdonságok

A Guangzhou DD Electronics Technology Co., Ltd. egy technológiai vállalat, amelynek középpontjában az audiofilok kiegészítő termékeinek megtervezése és gyártása áll. A társaságot 2017-ben Demond Ding, a FiiO és az Oppo vezető mérnöke és vezető tervezője alapította. A DD tervezési alapelve az, hogy tömör és rövid tervezési koncepciót használjon felhasználóbarát kiegészítő termékek elkészítéséhez, felhagyjon minden olyan dekoratív kivitelezéssel, amely irreleváns a gyakorlati felhasználás szempontjából, és nagyobb figyelmet fordítson a termék anyagára és a kivitelezés részleteire.

A ddHiFi legfrisebb termékcsoportja a TC35 Pro nevet viseli. Mindhárom termék elérhető USB Type-C vagy Lightning csatlakozóval. Közös jellemzőjük az MQA dekódolás és az automata fülhallgató impedancia érzékelés.

TC35 PRO Eye: TypeC és Lightning kivitelben egyaránt elérhető


Miért hívják „Szemnek”?

A súly csökkentése érdekében a testet mindkét oldalon ívelt formára alakítottuk, amely úgy néz ki, mint egy szem, energikus koherencia érzetét keltve az emberekben.

TC35 PRO Mountain: TypeC és Lightning kivitelben egyaránt kapható

 

Miért hívják "hegynek"?

Az új DJ44B / DJ44C (2021) megtervezésekor bevezettük a Mountain tervezési koncepcióját. Folytatja az eredeti T alakú kialakítást, de ezúttal a kihívás az, hogyan lehet még kompaktabbá tenni a héjat, miközben továbbra is lehetővé kell tenni, hogy vagy a TypeC, vagy a Lightning csatlakozót tartalmazzon.

TC35B Tetris: USB Type-C aljzat - 3,5 mm jack kimenet

 

△Miért hívják „Tetrisnek”?

Ez egy felfedezés, pontosabban a TC35 Pro sorozat felfedezése.

A Tetris olyan játék, amelyet szinte mindenki játszott valaha. A négyzet geometriája, valamint a mennyiség és az irány kombinációja nemcsak a játékban létezik, hanem az életünkben is. Egy ötlet alapján ezekre a kis négyzetekre összpontosítottunk, és ilyen alakzatokból olyan termékeket készítettünk, amelyek kényelmesen használhatóak.

Megjegyzés: A „Tetris” itt csak egy képi metafora, nem pedig a termék neve.

Az összes TC35 Pro tartalmazza az ESS ES9281AC Pro chipet , amely képes akár 32bit / 768kHz mintavételi frekvenciára, akár Native DSD512 dekódolására.

A TC35 Pro (Tetris) kábelek nélkül kerül a csomagba! Tehát a piacon kapható TypeC vagy Lightning kábellel használhatja, ami azt jelenti, hogy összesen 6 választási lehetőség van a TC35 Pro sorozat számára.

További újdonságok:

DD HIFI TC05 - OTG adatkábel USB Type-C és USB Type-C csatlakozóval

Adapterkábel USB Type-C és USB Type-C csatlakozókkal. A kábel 80mm hosszú, 90 szálból font, ezüstözött 6N OCC réz vezetővel, alumínium csatlakozófejjel. Ideális USB Type-C csatlakozós lejátszók, telefonok és az USB Type-C csatlakozós mobil DAC-ok összekapcsolására. Egyenes vagy L alakú csatlakozóval.

DD HIFI MFI06 - OTG adatkábel Lightning és USB Type-C csatlakozóval

Adapterkábel Lightning és USB Type-C csatlakozókkal. A kábel 80mm hosszú, 90 szálból font, ezüstözött 6N OCC réz vezetővel, alumínium csatlakozófejjel. Ideális a Lightning csatlakozós iOS eszözök és az USB Type-C csatlakozós mobil DAC-ok összekapcsolására.

DD HIFI TC28I - Apple Lightning - Type-C OTG adapter

A ddHiFi TC28i Lightning - Type-C adapter lehetővé teszi, hogy az iOS-készülékekhez Type-C eszközöket csatlakoztassunk. A TC28i háza alumínium ötvözetből készült. Az adapter töltésre nem alkalmas.