Blog

Comply Aware Pro

Barillo István
2021.03.03 13:27

A Comply Aware Pro memóriahabos fülilleszték kifejezetten a forgalomban történő kerékpározáshoz, futáshoz kifejlesztett kiegészítő. A forgalom zajának tudatos bevezetésével segíti a tájékozódást és a balesetek elkerülését.

Miért a Comply?

Minden embernek más és más hallójárata van. Átmérőre, egyenetlenségre, és hosszra is. Sőt! Tény, hogy a hallójáratunk átmérője egyáltalán nem állandó!  Amikor beszélünk, rágunk, vagy csak mozgatjuk az állkapcsunkat, a hallójáratunk átmérője is folytonosan változik. Ezért van az, hogy a szilikon anyagú “gumi” fülillesztékek kicsúsznak az ember füléből, hiszen a folytonos átmérő változás miatt szinte “kipumpáljuk”.

A Comply által kifejlesztett Viscoelactic memóriahab technológiát alkalmazva szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekepaszkodik” a hallójáratunkba. Nem csak sokkal komfortosabb, de stabil illeszkedést és hangminőséget is nyújt! 

Szeretnék zenét hallgatni, de hallanom kell a külső zajokat is!

Vannak olyan felhasználók, akiknek fontos zenehallgatás közben a külső hangok teljes izolálása, de sok ember kényelmetlenül érzi magát, mert nem hallja megfelelően a környezeti hangokat. Például kialakulhat olyan helyzet, amikor fontos a környezeti zajok észlelése, pl. az autó kürtjének hangja, közeledő villamos zaja. A teljesen izoláló fülillesztékek megakadályozzák ezen zajok észlelését és az esetleges baleseti helyzetek elkerülését. 

Comply Smart Core Aware Pro

A Comply által kifejlesztett Aware Pro memóriahabos illeszték kifejezetten azok számára készült, akik gyakran kerékpároznak, futnak vagy csak sokat közlekednek forgalmas környezetben. 

Mitől más?

Kényelmes illeszkedés:

A testhőre reagáló memóriahab enyhíti a hallójáratban az irritációt és segíti a hosszantartó, kényelmes viseletet.

Tudatos választás:

A zenehallgatás mellett fontos a balesetmentes közlekedés, melynek feltétele a külső forgalom zajának észlelése.

Biztonságos tartás:

A szilárdan illeszkeső és jól tartó fülillesztékek megakadályozzák a füllhallgatók kiesését.

Hogyan kell viselni?

Az Aware Pro univerzális illeszték a 4,8mm és 6,3mm közötti hangport átmérőjű fülhallgatókhoz használható. 

Felhelyezéskor nyomja az illesztéket ütközésig a hangportra, hogy tökéletesen illeszkedjen.