Blog

Brainwavz Audio

Barillo István
2023.02.23 06:58

MODERN TECHNOLÓGIA ELÉRHETŐ ÁRON

A Brainwavz olyan kiemelkedően magas minőségű, különleges formatervezésű fülhallgatókat kínál, mely személyre szabható felhasználói és a legkülönbözőbb zenei műfajoknak és stílusoknak is megfelelő zenehallgatási élményt nyújt megfizethető áron. A Brainwavz márka népszerűsége a világ minden táján töretlen, sikerét elsősorban a legkiválóbb minőséget a legjobb áron kínáló termékportfóliójának köszönheti.BRAINWAVZ S0 ZERO
- Fémházas mikrofonos fülhallgató iOS telefonokhoz

A 9mm-es dinamikus meghajtóval szerelt Brainwavz S0 ZERO fülhallgatót úgy tervezték, hogy olyan kiegyensúlyozott hangzást nyújtson, mely a hang teljes spektrumát pontosan és tisztán szólaltatja meg bármilyen stílusú és műfajú zenéről is legyen szó. A teljesen fém ház kialakítás és a gubancolódás mentes kábel elegáns megjelenéssel és tartóssággal társul. 

Meghajtó: 9mm

Impedancia: 16 Ohm

Frekvencia tartomány: 18 Hz - 18 kHz

Érzékenység: 100 dB at 1mW

Bővebb információ: LinkBRAINWAVZ JIVE
- Fémházas mikrofonos fülhallgató

A Brainwavz JIVE kiváló minőségű fémből kialakított, elegáns és kifinomult formavilágú fülhallgató bármilyen zene pontos és precíz lejátszáshoz. A JIVE fülhallgatók finoman hangolt dinamikus meghajtói nemcsak magas hanghűséget kínálnak, de hihetetlenül élénkés széles színpadképét minden zenerajongó értékelni fogja. A Brainwavz JIVE fülhallgatóval minden zene élvezetes, legyen akár rock, jazz, vagy klasszikus.A JIVE fülhallgatóhoz plusz kiegészítő szett Comply™ habszivacsot adunk a még kényelmesebb és könnyebb zenehallgatásért.

Meghajtó: 9mm

Impedancia: 16 Ohm

Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz

Érzékenység: 98 dB at 1mW

Bővebb információ: LinkBRAINWAVZ DELTA
- Fémházas mikrofonos fülhallgató

A Brainwavz Delta részletgazdag tisztasággal adja vissza a hangszerek és vokál hangjait, pont úgy, ahogy azt a zeneszerző megálmodta. A teljesen fém házzal rendelkező fülhallgató minden zenei műfajhoz tökéletesen illeszkedik. A Delta tökéletes hangzást és tisztaságot nyújt akár zenehallgatáshoz, akár telefonhíváshoz használod.

Meghajtó: 9mm

Impedancia: 16 Ohm

Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz

Érzékenység: 100 dB at 1mW

Bővebb információ: LinkBRAINWAVZ BLU-200 - Bluetooth sport fülhallgató

A Brainwavz BLU-200 egy stílusos, matt fekete külsővel rendelkező vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, mely a mobil zenehallgatás teljesen új élményét nyújtja. A kiváló hangminőséget és könnyű, vezetékmentes használatot biztosító BLU-200 fülhallgató egy 60mAh akkumulátorral rendelkezik, amely 4 órányi folyamatos zenelejátszást és 100 óra készenléti időt kínál, a teljes feltöltéséhez is mindössze 2 órára van szükség.

Meghajtó: 9,2mm

Impedancia: 16 Ohm

Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz

Érzékenység: 96 dB at 1mW

Bluetooth verzió: 4.0 HFP, HSP, A2DP

Bővebb információ: LinkBRAINWAVZ XF-200 - Sport mikrofonos fülhallgató

A Brainwavz XFit XF-200 sport fülhallgató ergonomikus formája kifejezetten sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez került kialakításra. Kristálytiszta, telt hangzásával nagyszerű társ lesz az aktív életmódot és a sportkedvelők számára, mivel egyszerre biztosít minőségi és dinamikus hangzást.Fül mögötti kábelvezetésének köszönhetően a sport intenzitásától függetlenül kényelmes viseletet.

Meghajtó: 9mm

Impedancia: 16 Ohm

Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz

Érzékenység: 95 dB at 1mW

Bővebb információ: LinkBRAINWAVZ KRUDUL DUO - Kettős fülhallgató tartó

A Krudul Duo 2 speciálisan kialakított kampóból álló készlet a fülhallgatók/fülhallgatók biztonságos felakasztására és tárolására.
Az egyiket számítógép-monitorhoz való rögzítésre tervezték, és segít megőrizni a munkaterületet / játékteret, a másikat pedig bárhol felragaszthatja, az ajtó mellé, az ágy oldalára vagy egy csatlakozóhoz, így felakaszthatja a Bluetooth fülhallgatókat a biztonságos töltés közben. Ez az a kütyü, amelyre addig nem tudtad, hogy szükséged van rá, amíg meg nem kaptad.

Bővebb információ: Link