Blog

AKKOR EZ MOST MEGÉRI

Barillo István
2021.06.25 10:15

AKKOR EZ MOST MEGÉRI?

Itt a nyár, és minden hifista tudja, hogy ez az évszak nem igazán szól az elmélyült zenehallgatásról, inkább a szabadban, család vagy barátok társaságában töltött kikapcsolódásról. Mégis akad olyan lehetőség, amikor érdemes megfontolni, hogy a grillezéshez szükséges eszközök, kerti medence, új kerékpár vagy nyaralás mellett kell-e nekünk egy új fülhallgató? Ez egy ilyen pillanat! Összeszedtük a kínálatunból a szerintünk visszautasíthatatlan ajánlatokat, amiken érdemes elgondolkodni! Márcsak azért is, mivel ezek a remek eszközök véges darabszámban vannak készleten.

BRAINWAVZ - MODERN TECHNOLÓGIA ELÉRHETŐ ÁRON

A Brainwavz olyan kiemelkedően magas minőségű, különleges formatervezésű fül- és fejhallgatókat kínál, mely személyre szabható felhasználói és a legkülönbözőbb zenei műfajoknak és stílusoknak is megfelelő zenehallgatási élményt nyújt megfizethető áron. A Brainwavz márka népszerűsége a világ minden táján töretlen, sikerét elsősorban a legkiválóbb minőséget a legjobb áron kínáló termékportfóliójának köszönheti.

BRAINWAVZ B400 - 4 meghajtós referencia monitor fülhallgató 21% kedvezménnyel

Ha a hangminőség fokozására szeretne figyelni, akkor a Brainwavz B400 az Ön számára készült. A négy rezgőnyelves armatúra-meghajtó oldalanként csodálatos hangteljesítményt biztosít, szép szélességgel és mélységgel, és a fókuszált képalkotás is fantasztikus, 3D-s típusú hallgatási élményt nyújtva. Az eszközök részletessége és reális elrendezése szintén növeli a természetes megjelenést. A Brainwavz új, referencia monitorként is használható B400-as fülhallgatója oldalanként 4 BA (Balanced Armature - rezgőnyelves meghajtó) meghajtót használ, így külön-külön precízen hangolva a magas, közép, mélyközép és mély frekvenciák lesugárzási tartományát. Az eredmény semleges, analitikus megszólalás, ami ideális kontroll eszközzé teszi a fülhallgatót.

Termékoldal: LINK

BRAINWAVZ B200 - 2 meghajtós monitor fülhallgató 24% kedvezménnyel

A Brainwavz új, monitorként is használható B200-as fülhallgatója oldalanként 2 BA (Balanced Armature - rezgőnyelves meghajtó) meghajtót használ, így külön-külön precízen hangolva a szélessávú, valamint a mély frekvenciák lesugárzási tartományát. Az eredmény semleges, analitikus megszólalás, ami ideális kontroll eszközzé teszi a fülhallgatót. A modern, folyékony gyanta alapú 3D nyomtatásnak köszönhetően megvalósítható az egyedi, akár pár darabos igény szerinti gyártás és jelentősen nő a minőségellenőrzés pontossága. Az átlátszó, Stay Frosty formatervezés egyedi külsőt kölcsönöz a fülhallgatónak. Az oldható, szabványos MMCX csatlakozónak köszönhetően rugalmasan cserélhetjük a kábeleket, így illesztve a fülmonitort a lejátszóban található aljzathoz, nem mellesleg változtathatjuk a hangzását a más technológiájú kábeleknek köszüönhetően.

Termékoldal: LINK

BRAINWAVZ S1 - Hi-Fi monitor fülhallgató 37% kedvezménnyel

Rendkívül dinamikus megszólalású fülhallgató, a minőségi zene kedvelőinek ajánlva. Minden 3,5mm jack aljzattal rendelkező lejátszóval kompatibilis és a 16 Ohm-os kialakítás miatt könnyen meghajtható bármely mobiltelefonról. A zene reprodukciója magával ragadó dinamikája miatt bármely stílus esetén kimagasló. A Brainwavz S1 fém házba helyezett egyedi meghajtója nagyon dinamikus, basszusban gazdag hangzást, mégis kellő felbontást produkál. A Brainwavz S1 fém házba helyezett egyedi meghajtója nagyon dinamikus, basszusban gazdag hangzást, mégis kellő felbontást produkál. A koncert élmény mellett kellemes énekhanggal és pontos hangreprodukcióval rendelkezik. 

Termékoldal: LINK

BRAINWAVZ S0 ZERO - Fémházas mikrofonos fülhallgató 49% kedvezménnyel

A Brainwavz S0 ZERO fülhallgatót úgy tervezték, hogy olyan kiegyensúlyozott hangzást nyújtson, mely a hang teljes spektrumát pontosan és tisztán szólaltatja meg bármilyen stílusú és műfajú zenéről is legyen szó. A Clearwavz mikrofon és távirányító kifejezetten iOS termékekhez került kialakításra. A 9mm-es dinamikus meghajtóval szerelt Brainwavz S0 ZERO fülhallgatót úgy tervezték, hogy olyan kiegyensúlyozott hangzást nyújtson, mely a hang teljes spektrumát pontosan és tisztán szólaltatja meg bármilyen stílusú és műfajú zenéről is legyen szó. A teljesen fém ház kialakítás és a gubancolódás mentes kábel elegáns megjelenéssel és tartóssággal társul. 

Termékoldal: LINK

I.TECH PROSTEREO

Az i.Tech Dynamic innovatív márkaként számos nemzetközileg elismert díjat nyert, többek között a CES innovációs díjat és az iF design díját; míg 2016-ban az i.Tech Dynamic elnyerte az Electronic Industries díjat a hongkongi piacon! Az elmúlt években az i.Tech aktívan fejlesztette a prémium telefon tartozék üzletágát, hogy több minőségi terméket hozzon létre az ügyfelek számára. Így született meg a ProStereo márka.

I.TECH PROSTEREO H1 - USB DAC és Bluetooth transzmitter 39% kedvezménnyel

Az i.Tech H1 - egy nagy teljesítményű, 2-in-1 vezeték nélküli fejhallgató erősítőt és USB DAC. A H1 kiemelkedik a Bluetooth-átvitel képességével a hangminőség veszélyeztetése nélkül. A termék biztosítja a vezeték nélküli zenei megosztást, a szinte teljesen stúdió hangminőséget és stabil Hi-Fi hangélményt biztosít a felhasználók számára. Támogatja a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot, és könnyedén felcsiptethető egy gallérra vagy egy kézitáskára. A Bluetooth használata minimálisra csökkenti a kábelek számát, így a Hi-Fi hangzás öröme minimális terhet jelenthet. Ez teljesen átalakítja és fejleszti a fejhallgató-erősítők hordozhatóságát. 

Termékoldal: LINK

I.TECH MUSICCLIP 9100 - USB DAC és Bluetooth transzmitter+ ProStereo L1 Lite fülhallgató 55% kedvezménnyel

A MusicClip 9100 egy Hi-Res minősítésű hordozható DAC és Bluetooth fejhallgató erősítő. A Bluetooth jelet képes 32-bit / 384kHz-re ferkonvertálni. Az aptX Bluetooth kapcsolatnak és a Hi-Fi Acoustic Booster funkciónak köszönhetően hangja részletező és dinamikus. A csomag tartalmazza a ProStereo L1 Lite fejhallgatót is. Vezeték nélküli Hi-Fi hangminőség 32 bites / 384 kHz-ig. A mintavételi sebesség-konvertáló technológiával a streaming audio közel áll a natív audio minőséghes. Beépített professzionális Hi-Fi minőségű DAC és erősítő a kiemelkedő hangminőség érdekében, alacsony torzítással, kiváló felbontással és nagyteljesítményű kimenettel. Az aptX codec biztosítja a legjobb zene streaming hangminőséget. Hi-Fi minőségű zene megosztása vezeték nélkül egy másik MusicClip 9100 készülékkel.

Termékoldal: LINK

I.TECH PROSTEREO L2 - Kerámia hibrid fülhallgató 26% kedvezménnyel

A ProStereo L2 hibrid fülhallgató kiemelkedő teljesítményt nyújt felbontásban és részletező képességben. A szabadalmaztatott hibrid meghajtó elrendezés lényege, hogy a 12 mm-es kerámia magassugárzó és a 13 mm-es dinamikus mélysugárzó egy képzeletbeli tengelyen helyezkednek el, így hatékonyan csökkentve a torzításokat a nagy frekvenciatartományban. Az ezüsttel bevont, 4N-os oxigénmentes réz audiokábel a legmagasabb elektromos vezetőképességgel rendelkezik, amely teljesen kihozza a fejhallgató belső potenciálját. A külső alumínium héj hatékonyan elszigeteli a külső elektromágneses hatást, csökkentve a  rezonancia zenére gyakorolt káros hatását. Megfelel a Hi-Res Audio minősítésnek a Japan Audio Society tanúsítási követelményeit figyelembe véve.

Termékoldal: LINK

I.TECH PROSTEREO L5 - Hi-Res Bluetooth MMCX szimmetrikus kábel 46% kedvezménnyel

Mivel az MMCX csatlakozóval rendelkező fülhallgatók egyre népszerűbbek, a ProStereo™ kifejlesztette a legújabb ProStereo™ L5 sztereó Bluetooth fülhallgató kábelét a felhasználók számára, hogy saját, MMCX csatlakozós fejhallgatójukat kényelmesen vezetékmentessé alakítsák a készülék rugalmasságának maximalizálása érdekében. MMCX csatlakozóval ellátott Bluetooth kábel, amellyel bármilyen MMCX kompatibilis hallójárati fülhallgatónkat használhatjuk vezeték nélküli módban. A kiváló minőségű aptX adatkapcsolat akár CD minőségű jelátvitelt biztosít a forrásfájltól függően. Az ezüsttel bevont, 4N-os oxigénmentes réz szimmetrikus audiokábel a legmagasabb elektromos vezetőképességgel rendelkezik, amely teljesen kihozza a fejhallgató belső potenciálját, valamint kiküszöböli a közös földhurokból adódó interferenciákat. A beépített EQ négy, gyárilag programozott hangzásprofilt tartalmaz: "Normál", "Bass", "Jazz" és "Rock" A hangképek aktiválása a "Volume +" és az "MFB" gombok egyszerre történő megnyomásával aktiválható. A natív szimmetrikus audio csatlakozó nemcsak a hangzásra káros külső interferenciák hatását kiküszöböli ki, hanem csökkenti a földhuzal által okozott bal és jobb hangcsatornák közötti kölcsönös interferenciát.

Termékoldal: LINK