Blog

Audiofly májusi promóció

Barillo István
2021.05.03 12:54

AZ AUDIOFLY STORY

Az Audiofly 2012 óta tervez és gyárt professzionális színpad és stúdió felhasználásra is alkalmas fül-, és fejhallgatókat, zenészek, hangmérnökök számára is alkalmas minőségű, tartós eszközöket.

Egyedi tervezésű multi-driver (több meghajtó) és hibrid technológiák teszik lehetővé az egyedülállóan gazdag és részletes megszólalást, színpadképet. A zenészek számára készített eszközeink immáron meghódították a fogyasztók világát is és Ausztráliából, Perth városából elértek a világ valamennyi kontinensére.

A minőségi hangvisszaadásra tervezett termékeinket a tartósságra és az élethű hangzásra való törekvés alapozta meg, így szereztek elismerést számos zenésztől és előadótól. Az egyedileg, egy-egy hangszertípus megszólaltatására kialakított fülmonitorok tökéletes munkaeszközzé válnak a zenészek számára. Legyen az ütős, billentyűs vagy pengetős hangszer, a cél a hanghű visszaadása a zenei anyagnak, így segítve az alkotó folyamatot.

Az igazi áttörést a CES 2014 hozta, ahol Iain Finlay, az Audiofly terméktervezője bemutatta az AF140 és AF180 professzionális fülmonitorokat. Innen egyenes út vezetett a sikerig. A friss szemléletük miatt elismert Audiofly gyorsan elnyerte az iparági elismerést, és innovációs díjakat kapott a Nemzetközi CES-től, valamint a Best-in-Show díjat a CEA Line Show-tól. Ezen hitelesség és az izzó vélemények rajza alapján Tiësto kereste meg az Audiofly-t, és együttműködés jött létre, amelynek eredményeként létrejött a Clublife In-Ear fejhallgató sorozat.

AUDIOFLY FÜLHALLGATÓK NEM CSAK PROFIKNAK!

Május hónapban az Audiofly  fülhallgatók legnépszerűbb típusait kedvezményes áron vásárolhatod meg. Keresd a logót és ne hagyd ki a lehetőséget hogy tied legyen a márka legjobb fülhallgatóinak egyike.

AUDIOFLY AF110W 

Kompromisszumokat nem ismer az új, Audiofly AF110W vezeték nélküli fülhallgató. A Bluetooth® 5 technológiának és kiegyensúlyozott kialakításának köszönhetően életre kelti a zenét. Köszönhető ez az egyedi fejlesztésű, 9mm-es Grafén membrános meghajtónak.

AUDIOFLY AF45W MK3

Kompromisszumokat nem ismer az új Audiofly AF45W MK3 vezeték nélküli fülhallgató. A problémamentes, vezeték nélküli Bluetooth® technológiának és kiegyensúlyozott kialakításának köszönhetően életre kelti a zenét. 

AUDIOFLY AF45C 

Magas minőségű sztereó vezetékes fülhallgató. Erős CORDURA® textil borítású kábellel é egyedi 11mm átmáérőjű dinamikus hangszóróval, amely tökéletes egyensúlyt kínál a tiszta hangzás és a telt basszusok között.

AUDIOFLY AF33W

Kényelmes, pehelykönnyű sztereo Bluetooth® vezeték nélküli fülhallgató, érzékeny mikrofonnal és jó audio hangminőséggel, bármely okostelefonhoz.