Apple Lossless

Fej- és fülhallgatók Apple Music Lossless-hez

SOUNDMAGIC E10 - Különleges minőségű díjnyertes sztereo fülhallgató

A SoundMAGIC E10 a világ egyik legsikeresebb fülhallgató modellje. A What Hi-Fi hatszoros díjnyertese részletgazdag hangzást, erőteljes mélybasszust kínál. Egyedülálló, teljesen fém fülhallgató kényelmes illeszkedéssel és egyedi dizájnnal. 

A SoundMAGIC egyedi hangzásképe az alapító Tony XU "kézjegyét" hordja magán. Részletező hangzása sok hangszer esetén is torzítatlan marad. Dinamikája kimagasló és erős mélybasszusa ellenére is csak enyhe színezettséget mutat. Tisztán fémből készült konstrukció, egyedi csavart kábelezéssel és alacsony kábelzajjal Számos fülillesztékkel, hordtáskával együtt érkezik. Négy lenyűgöző szín variációban, igazán prémium termék hatását adja minden aspektusból. 46Ohm-os impedanciája miatt hordozható erősítő jelentősen képes a hangminőséget emelni, jóllehet a mobiltelefonok is könnyedén megbírkóznak vele. 

Termékoldal: LINK

SOUNDMAGIC E11 - Díjnyertes, precíz hangzású audiofil fülhallgató mikrofonnal

Magasabb szintre emelt fülhallgatói élmény! Teljesen alumínium konstrukció, frissített, japán gyártású dinamikus meghajtó és az ezüsttel bevont prémium fonott kábel mind előrelépés az előd modellhez képest. Az átgondolt frissítés eredménye egy még kiegyensúlyozottabb és dinamikusabb hangzás. A 10 mm-es dinamikus meghajtók finom és pontos hangzást biztosítanak, a SoundMAGIC E11C kiegyensúlyozott hangképet nyújt kiterjedt átlátszó részletekkel és meleg, texturált basszusokkal.
Az ergonómikus tervezés eredménye a jó izoláció a külső zajokkal szemben, valamint a hosszantartó, kényelmes viselet. A fém fülhallgató ház egy darabból lett megmunkálva s ez teszi a E11C-t eléggé keménynek ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak. Az E11C csatlakozója is fémből készül, így biztosítva a fülhallgató hosszú élettartamát. A kábelköteg belsejében a csavart, ezüstözött vezetékek biztosítják a kopogásmentes hallgatási élményt. Ez az ezüst bevonatú rézkábel kiküszöböli az interferenciát egy speciális párhuzamos huzalszerkezettel.

Termékoldal: LINK

SOUNDMAGIC E50 - Különleges minnőségű vezetékes Hi-Fi fülhallgató

Az új, 10mm-es meghajtó kialakításával az E50 új hangzást ad, amely kifinomult és érett hangélményt eredményez. A semleges és részletes hangkarakterrel, a minőségi kialakítással és a kényelmes ergonómiával az E50 legendává vált a fülhallgatók világában. Közép- és felsőkategóriás fül- és fejhallgatók fejlesztésével és gyártásával nemzetközi hírnévre tett szert. Kutatás és fejlesztés, eredeti és újszerű termékek, egyedülálló design és kialakítás, szigorú minőségi kontroll és professzionális hangélmény. Mindezen értékek jelentik a világhírű SoundMAGIC erősségét. Egyedülálló ár-érték arány a minőségi hangzást és a trendy megjelenést keresőknek.
A SoundMAGIC E50 fülhallgatóban Japán gyártású, nagy tisztaságú réz tekercseket alkalmaznak. Az anyaghasználatnak köszönhető 51Ω-os impedancia ugyan nagyobb erősítő teljesítményt igényel, de ezzel együtt részletező és semleges hangkaraktert kapunk. A Twisted Core kábelköteg csavart huzalból készül, a magot a 400D Huang Das selyemből készítik, amely jó húzóerőt és hatékony védelmet nyújt a vezetéknek a fejhallgató élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Termékoldal: LINK

SOUNDMAGIC E80 - Csúcsminőségű Hi-Fi stereo fülhallgató

A SoundMAGIC E80-ban található nagy felbontású hangszórók pontos hangzást biztosítanak jól definiált basszus és sztereó szétválasztással, és lehetővé teszik az E80-as számára, hogy valódi zenei ábrázolást kínáljon. A SoundMAGIC E80 fülhallgatóban Japán gyártású, nagy tisztaságú réz tekercseket alkalmaznak.
Az anyaghasználatnak köszönhető 64Ω-os impedancia ugyan nagyobb erősítő teljesítményt igényel, de ezzel együtt megnyílik az audiophile minőségi hang világa. A fülhallgató hordó alakú, alumíniumból készült ház kialakítása segíti a külső zajokkal szembeni izolációt. Az E80 csatlakozója is fémből készül, így biztosítva a védelmet a külső elektroszmog ellen. A Twisted Core kábelköteg csavart huzalból készül, a magot a 400D Huang Das selyemből készítik, amely jó húzóerőt és hatékony védelmet nyújt a vezetéknek a fejhallgató élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Termékoldal: LINK

ULTRASONE PRO 480i - Professzionális fejhallgató S-Logic Plus technológiával

Az Ultrasone Pro 480i mindazok tökéletes fejhallgatója, akik sokat szeretnének, de kevesebbet áldoznának rá. A 30 éves bajor specialista gyártó belépő szintű professzionális fejhallgatója nagyon jó választás! Köszönhető ez a masszív, zárt kialakításnak, a kiegyensúlyozott hangzásnak és az S-Logic Plusz technológiának. Az első lépés a legnehezebb? Nem a PRO 480i-val. Az ULTRASONE új, belépő szintű fejhallgatója a bajor gyártótól elvárható minőséget biztosítja, hihetetlenül jó áron. A PRO 480i minden olyan jellemzővel rendelkezik, amely a professzionális használatra alkalmas fejhallgatóhoz szükséges. A 40 mm-es Mylar meghajtó a teljes hallható spektrumot lesugározza 20 Hz-től 20 kHz-ig, míg a zárt kialakítás biztosítja a háttérzaj megfelelő árnyékolását. A PRO 480i természetesen az S-Logic® technológiát is kínálja, amely az ULTRASONE méltán híres fejhallgató-élményét nyújtja.
A PRO 480i készülékkel a hallható hangspektrum minden tartományát élvezheti. A fejhallgató a teljes frekvenciatartományt lefedi, amit az emberi fül hallhat, 20 Hz-től 20 kHz-ig. A PRO 480i úgy van beállítva, hogy egyetlen tartomány sem túlhangsúlyozott vagy túl gyenge, így rendkívül kiegyensúlyozott hangot eredményez.

Termékoldal: LINK

ULTRASONE PRO 580i - Professzionális fejhallgató S-Logic Plus technológiával

Mint a mély basszus specialistája, az Ultrasone PRO 580i a megfelelő hangzást biztosítja az elektronikus zene, a hiphop, a pop, a rock és a club zene kedvelői számára. Az Ultrasone PRO 580i a HFI 580-as modellen alapul, és elődjéhez hasonlóan robusztus basszus-reprodukciót biztosít. Az 50 mm-es Mylar membránnal készült fejhallgató ezért tökéletes olyan zenei műfajok élvezetéhez, ahol az erős basszushangok reprodukálása különösen fontos. A klub- és tánctermékektől, az elektronikus zene különböző formáitól a masszív hip-hop ütemekig. A zárt konstrukció biztosítja, a háttérzaj mentes zenei élvezetet. A PRO 580i frekvenciatartománya lényegesen szélesebb, mint az emberi füllel észlelhető tartomány. A basszus tartományban a fejhallgató frekvenciája alacsonyabb, mint a hallható frekvencia, ez biztosítja, hogy a fejhallgatók képesek legyenek a hallható tartomány összes frekvenciájának reprodukálására. Ez azt jelenti, hogy nem hagyja ki a kedvenc dalainak egyetlen részét sem, hanem mindent tisztán és pontosan hall.

Termékoldal: LINK

ULTRASONE PERFORMANCE 840 - Prémium fejhallgató S-Logic Plus technológiával

A pontos, részletes zenei reprodukció fontos a zenehallgatók számára, legyen az zenehallgatás, filmnézés, vagy játék. Az otthoni használatra készült, meggyőző mélyreprodukcióval rendelkező Ultrasone Performance 840 csúcsteljesítményt nyújt minden körülmény között. A pontos, részletes zenei reprodukció fontos a zenehallgatók számára, legyen az zenehallgatás, filmnézés, vagy játék. Az otthoni használatra készült, meggyőző mélyreprodukcióval rendelkező Ultrasone Performance 840 csúcsteljesítményt nyújt minden körülmény között. A 40 mm-es hangátalakító rendkívül pontos és részletes módon szólaltatja meg a hangokat. A megnövelt mélytartománynak köszönhetően dinamikus megszólalásával ideális eszköz zenehallgatáshoz, filmnézéshez vagy számítógépes környezethez, amely a szabadalmaztatott S-Logic Plus technológiának köszönhetően pontos és élénk térbeli információkkal is rendelkezik. A robosztus kialakítás lehetővé teszi a fejhallgató hosszabb ideig tartó viselését. A fülpárna párnázás egy speciális memória hab, amely alkalmazkodik a fej alakjához, így különösen kényelmes, hosszantartó viseletet és zajszűrést biztosít. A viselési komfort a rendkívül kényelmes műbőr fülpárnáknak köszönhetően igen magas. A kiváló minőségű anyaghasználat, az alacsony frekvenciájú mezők árnyékolására szolgáló ULE technológia és a fekete színű design teszi a Performance 840-et egy igazán elegáns hangtechnikai eszközzé.

Termékoldal: LINK

ULTRASONE PERFORMANCE 880 - Professzionális fejhallgató S-Logi Plus technológiával

Függetlenül attól, hogy zenerajongó vagy profi zenész - ezek a fejhallgatók kiegyensúlyozott, természetes hangzást nyújtanak önnek. A pontos, részletes reprodukció örömet szerez mind a zenészek, mind a zenehallgatók számára. Akár otthoni, akár professzionális használatra, a Performance 880 csúcsteljesítményt nyújt. A titán bevonatú 40 mm-es hangátalakító rendkívül pontos és részletes módon szólaltatja meg a hangokat. A hatalmas basszusok és a selymes trombiták a zenei gyűjteményt egy teljesen új élménnyé teszik, amely a szabadalmaztatott S-Logic Plus technológiának köszönhetően pontos és élénk térbeli információkkal is rendelkezik. Hanghűségével a Performance 880 megfelel a zenének tiszta, színeződésmentes hangzással szemben támasztott elvárásainak, valamint tökéletes eszköz egy zenész alkotói folyamatához. A precíz mechanikai kopásállóság lehetővé teszi a fejhallgató hosszabb ideig tartó viselését. A fülpárna párnázás egy speciális memória hab, amely alkalmazkodik a fej alakjához, így különösen kényelmes, hosszantartó viseletet és zajszűrést biztosít. A viselési komfort a kiváló minőségű mesterséges bőr vagy rendkívül kényelmes velúr fülpárnáknak köszönhetően igen magas. A kiváló minőségű anyaghasználat, az alacsony frekvenciájú mezők árnyékolására szolgáló ULE technológia és a fekete és polírozott acél színkombinációjával készült stílusos design teszi a Performance 880-at egy igazán elegáns hangtechnikai eszközzé.

Termékoldal: LINK

Elektronikák Apple Music Lossless-hez

IBASSO DC03 - USB Type-C DAC 3,5mm fejhallgató kimenettel

Kis mérete ellenére a DC03 kettős, nagy teljesítményű DAC chipekkel van felszerelve. Ezzel a konfigurációval a DC03 minden eddiginél erősebb kimeneti feszültséget és csatornaszétválasztást kapott. Az alkalmazott, CS43131 MasterHIFI minőségű DAC chip megfelel a gyártó Cirrus Logic szigorú szabványainak. Ez a DAC chip részletező, precíz hangzással rendelkezik és nélkülözhetetlen a DC03 magas hangminőségéhez. A DC03 sokoldalú C típusú csatlakozóthasznál, és támogatja az USB Audio Class 2.0 funkciót. Kompatibilis a különféle okostelefonokkal és táblagépekkel, és ha a mellékelt USB C to A adaptert használja, azonnal használhatja Windows vagy Mac PC-hez is telepítés nélkül.  A DC03 kimeneti teljesítménye eléri a 80mW-ot, ami körülbelül háromszor nagyobb a legtöbb mobil DAC teljesítményénél, így egy okostelefonnal használva a hordozható lejátszók teljesítményét kapja. A nagyteljesítményű fülmonitorok meghajtása sem jelent kihívást a DC03 számára.

Termékoldal: LINK

LOTOO PAW S1 - Mikro MQA DAC és fejhallgató erősítő

A LOTOO PAW S1 USB DAC nagyteljesítményű DAC lapkakészlettel rendelkezik, amely páratlan hangminőséget biztosít. Az AKM4377 lapkakészlet használatát a márka a LOTOO DAP-sorozat csúcslejátszója ihlette, és hasonló hangminőséget garantál. Alacsony, 0,0004% -os torzítási értékkel és -118dBu háttérzaj szinttel rendelkezik, a DAC / AMP kristálytiszta hangkimenetet biztosít, a legkisebb részletet is megjelenítve. Képes dekódolni a PCM-et 32 ​​bites / 384 kHz-ig, és a DSD-t akár DSD128-ig. A prémium, nagy teljesítményű DAC lapkakészlet mellett a PAW S1 egy önálló bipoláris bemenettel rendelkező Hi-Fi minőségű OpAmp erősítő modult is használ az OPA1622-et, amely nagyon alacsony szinten tartja a háttérzajt. A piacon jelenleg elérhető DAP lejátszók legtöbbje egyetlen kimeneti porttal rendelkezik, A Lotoo-nak sikerült kettős kimeneti portokkal ellátni a PAW S1 készüléket, így 3,5 mm-es hagyományos és 4,4 mm-es Pentaconn szimmetrikus kimenetekkel is  rendelkezik. A 3,5mm-es hagyományos port akár 70 mW / ch @ 32 ohm kimeneti teljesítményt nyújt, míg a 4,4 mm-es szimmetrikus port képes 120 mW / ch @ 32 oh teljesítmény elérésére. Ez elegendő energiát biztosít a legtöbb fejhallgató és fülmonitorok (IEM) használatához okostelefonról. A PAW S1-nek két erősítési módja is van: magas és alacsony erősítés, amelyek között a felhasználók gombnyomásra válthatnak, egy-egy különösen érzékeny és drága fülhallgató károsodásának megakadályozása érdekében.

Termékoldal: LINK

SOUNDMAGIC A30i - Hordozható DAC és fejhallgató erősítő Lightning csatlakozóval

Ahhoz, hogy kedvenc felvételeit a legjobb minőségben élvezhesse, nem elég egy csúcskategóriás fejhallgatót csatlakoztatni okostelefonjához; szükség van egy csúcskategóriás hangforrásra is. A SoundMAGIC A30i fejhallgató erősítő biztosítja a szükséges energiát és jelátalakítást, hogy a csúcskategóriás fejhallgatóknak kiváló hangminőséget biztosítsanak. Az erősítő egy független CS43131 csúcskategóriás lapkával rendelkezik, amelynek dinamika tartománya meghaladja a 120 dB-t. Ez a chip akár 32bit / 384KHz PCM és nagy felbontású audio formátumú DSD64 / DSD128 / DSD256 dekódolást biztosít, ami stúdió szintű zenehallgatási élményt nyújt. Ez egy intelligens erősítő, amely beállítja annak teljesítményét, hogy megfeleljen a fejhallgató impedanciájának. Támogatja a 600 ohm-os nagy impedanciájú fejhallgatókat is. Az erősítő automatikusan érzékeli a PCM és a DSD zenei formátumot, és a formátum alapján a LED fény jelzi az aktuális formátumot. Ezenkívül a többfunkciós gomb lehetővé teszi a zene lejátszásának és hangerejének megváltoztatását. Növelheti vagy csökkentheti hangerőt, lejátszás / szünet, és léptetheti a lejátszást a következő dalra.

Termékoldal: LINK

SMSL i2 - Hordozható Lightning DAC és fejhallgató erősítő

Az SMSL i2 egy mini hordozható DAC és fejhallgató-erősítő Lightning bemenettel, 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozó kimenettel.
IPhone X / 8 / 8PLUS / 7 / 7plus készülékekhez tervezték, és kompatibilis más Lightning porttal felszerelt eszközökkel is.Az eszköz működéséhez szükséges energiát a csatlakozón keresztül a mobiltelefontól kapja. Rendelkezik beépített mikrofonnal, hangerőszabályzással és némítással. rendelkezik Apple MFi tanúsítvánnyal, kompatibilis az összes Apple által támogatott zenelejátszó szoftverrel. Támogatja a zenei formátumokat: DSD64-128dsf) / WAV (44.1-384kHz) / APE / FLAC / AAC / MP3

Termékoldal: LINK