SMSLA Foshan ShuangMuSanLin Technology Co., Ltd.-t 2009-ben alapították, amely Kínában, Sencsenben található. A VMV Technology (HK) Company Limited fiókvállalat 2013-ban lett a csoport része és ez a márkanév a csúcsminőségű SMSL termékeken önállóan is megjelenik.

A vállalat az audio DAC-ra, a sztereó fejhallgató-erősítőre, és teljesítmény-erősítőkre szakosodott, és saját R&D, gyártási és marketing csapattal rendelkezik.

Az S.M.S.L. átfogó értékesítési hálózatot hozott létre, és értékesítési hálózatuk 33 nagyvárosra terjed ki; stratégiai partnerséget alakítottak ki Japánnal, Nagy-Britanniával, Németországgal, Portugáliával, Szingapúrral és más országokkal, termékeiket világszerte több mint 30 országba exportálják, és immáron Magyarországra is, a Muzix Group jóvoltából.

Követik a "minőség-alapú, technológiai útmutatás, ügyfélközpontú" szabályokat, szigorúan végrehajtják az elektronikai ipar szabályait (EICC), és megfelelnekk a CCC, BQB, MFi, CE, FCC, RoHS, CE-EMC, CE-LVD , WEEE tanúsítványnak.

Mostantól az OTP online áruhitele is igénybevehető a muzix.hu webáruházban, már 20.000.-FT -os értékhatártól. Érdekli, "mennyi az annyi?". Az adott termék oldalán a "Részletek" menüpontban görgessen le az oldal aljára és ott megtalálja az on-line hitelkalkulátort!
Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft