Audio-Opus

HORDOZHATÓ HIFI MP3 ZENELEJÁTSZÓK

A The BIT Co. Ltd egy 2004-ben, Dél-Koreában alakult elektronikai vállalat. Fő profilja az információs és kommunikációs technológiai (ICT) eszközök fejlesztése és gyártása, azaz többek közt mp3 lejátszók, professzionális audio termékek, navigációs eszközök és digitális TV-k. A termékek fejlesztésénél szorosan együttműködik a Samsung Electronics mérnökeivel, valamint a KETI (Koreai Elektronikai Technológiai Intézet) szakembereivel.

2015-től belépett a digitális High-End eszközök piacára, saját fejlesztésű nagyfelbontású hordozható Master minőségű lejátszóival.
Audio-Opus néven futó professzionális DAC/DAP-sorozatuk lejátszói precíz tervezésüknek és kimagasló hangminőségüknek köszönhetően már rengeteg rajongót szereztek világszerte.

24 bites, 192 kHz-es nagyfelbontású hangfelvétel: Mastering Quality Sound (MQS).

Az Opus natívan támogatja az MQS-t (24 bites / 44 - 192 kHz), ami a legközelebb áll minőségben az eredeti hanghoz. 

Mit jelent a 24 bites és a 192 kHz-es érték?

A Mastering Quality Sound (MQS) a kollektív veszteségmentes és nagyfelbontású hangforrás formátumok rövidítése, amelyek általában 24 bites, 44 - 192 kHz-es bit / mintavételi frekvenciákkal vannak kódolva. 
Mivel az MQS körülbelül 6,5-szer több részletet nyújt, mint egy hagyományos CD (16 bites / 44,1 kHz), a hallgatók valósághűbb zenei élményt élvezhetnek.

A hertz (Hz) azt jelenti, hogy hányszor méri a hanghullámot másodpercenként. A 192 kHz-es fájlokat másodpercenként 192 000-szer mérik. A digitális hangforrásban a másodpercenként 192 000 pont magában foglalja a jelhez kapcsolódó vonalak számát. Ezt mintavételi frekvenciának nevezik.

Nézet:
Sorrend: