Blog

Sivga Audio

Barillo István
2021.12.01 08:18

SIVGA AUDIO

A 2016-ban alapított Dongguan Sivga Electronic Technology Co., Ltd. a kínai Dongguan városában található. Ez egy átfogó vállalkozás, amely integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az ügyfélszolgálatot. A Sivga a csúcskategóriás fejhallgatók innovációjára és gyártására összpontosít. Gazdag tapasztalattal és technológiával rendelkezik az akusztikai iparban. A kulcsfontosságú mérnöki csapatot számos "veterán" alkotja az elektronikai és akusztikai területéről. A nyersanyagoktól a késztermékekig a Sivga szelleme garantálja a rendkívüli minőséget.

A filozófia megvalósítása:  

A fókuszálás finomítja az idő minőségét. A Sivga mindig hisz abban, hogy egy tökéletes termék elkészítéséhez a munka minden lépését és részét gondosan és jó kivitelezéssel kell elvégezni. A termék csak így állja ki az idő próbáját.
Az alapító küldetéshez való hűség a Sivga vállalati filozófiája, amelyhez ragaszkodik és amelyet megvalósít.

Alapértékek:  

Szenvedély: Minden tevékenységük iránti szenvedély a gyökere annak a varázslatos érzésnek, amelyet a vásárlók a termékek használata során tapasztalnak.

Büszkeség: büszkék arra, hogy áttörték a termékteljesítmény korlátait, hogy új mércéket állítottakk fel, és továbbra is varázslatos élményt teremtenek az ügyfelek számára.

Kitartás: minden termék a tervezésben, a technológiában és a teljesítményben mindig frissítő lehet. Ezt a kitartást támogatják.

Kivitelezés:  

A termék megalkotása magában foglalja a minőségre való törekvést és a jobb élményről való álmodozást. Ez az, amihez a Sivga ragaszkodott, hogy tökéletes hangzással és kiváló dizájnnal rendelkező, kiváló termékeket készítsen az ügyfelek számára. Meggyőződésük, hogy a minőség-ellenőrzésnek szigorúnak kell lennie.

Vállalati kultúra:  

A Sivga élmény olyan, mint egy film! Amikor összezavarodunk, megnyugszunk, és átgondoljuk az élményt. Amit örökölni és kifejezni szeretnének, az nem csupán néhány termék. Ez a gondolat, a lélek és az érték mögöttük áll, ami Sivga varázsa.

A kiváló dizájn, technológia és termékinnováció révén a Sivga márkaöröksége és értéke új módon értelmeződik, így az egyedülálló audiovizuális élvezet közvetlenül és kényelmesen integrálható az életébe, akár otthon, akár szabadtéri tevékenységek során.

Ugyanakkor azt is megkövetelik, hogy minden termékünk dizájnban, technológiában és teljesítményben üdítő legyen, és folyamatosan mozgósítsa a hallás-, látás- és tapintást. Meggyőződésük, hogy az olyan gondolatok, mint a „nagyság az öröklődésből fakad, és az öröklődés rendkívüli dolgokat hoz létre”, kiállják az idő próbáját.

SENDY AUDIO

A Sendy Audio a Dongguan Sivga Electronic Technology Co., Ltd. almárkája. Elkötelezettje a kifinomult termékek és a különböző csúcskategóriás fejhallgatók gyártásának. Magas szinten integrálja a hagyományos kézműves gyártást. Kiváló minőségű természetes tömörfát használ a ház anyagához. A teljes gyártási folyamat rengeteg munkaerőt és időt vesz igénybe, az anyagválasztástól a vágáson, faragáson, polírozáson át az ismételt szárításig. Mindegyik fejhallgatóház színe és textúrája egyedi, ami soha nem látott, rendkívüli varázst kölcsönöz a terméknek. Az összetett folyamat, a nagy feldolgozási nehézségek, a hosszú gyártási idő és a korlátozott mennyiségű alapanyag miatt kis mennyiségben készül.

Innováció:

A márka és a hagyományos technológia iránti szenvedéllyel tökéletesen ötvözik a termékek egyedi technológiáját és innovációját, és így kiváló minőségű remekműveket hoznak létre. A Sendy Audio mögött három és fél éves kemény kutatás és fejlesztés, hangolás, innováció és áttörés áll. A minőség és a technológia kitartó törekvése alapján végre megszületett a Black Beauty síkmágneses sorozat. A Sendy Audio nagy tisztelettel tekint minden mesteremberre.

A SENDY AUDIO AIVA nyerte a VGP díjat

A VGP a Japánban már 1987-ben létrehozott audio-vizuális berendezések díja, amelynek célja, hogy elismerje a különféle márkákat és termékeket, amelyek nagyban hozzájárultak az iparág fejlődéséhez. Széles terméklefedettségének és szakmai értékelésének köszönhetően a VGP a globális audiovizuális fogyasztók egyik fontos referenciájává vált. A Sendy Audio AIVA fejhallgató hagyományos kézműves munkával, a legfejlettebb tömörfa faragási technológiával és rendkívül összetett gyártási eljárással készül. 2019-ben megnyerte a japán VGP díjat. A VGP díj logója a szakemberek választásának bizalmát jelzi. Azóta a Sendy Audio szigorúbb követelményeket támaszt a hangminőséggel és a kivitelezéssel kapcsolatban az AIVA-val szemben.

SIVGA AUDIO FEJHALLGATÓK:

SIVGA AUDIO P-II - Síkmágneses Hi-Fi fejhallgató

A Sivga P-II egy 97x76mm-es síkmágneses meghajtóval szerelt, nyitott kialakítású fejhallgató valódi diófa házzal, mart fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva.

Specifikációk:

Meghajtó: 97mm x 76mm-es síkmágneses meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 40kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 98dB±3dB

Súly: 420g

Termék link: Link

SIVGA AUDIO PHOENIX - Nyitott dinamikus fejhallgató

A Sivga Phoenix 50mm-es meghajtóval és 32 Ohm-os impedanciával rendelkező zebrafa házzal készült fejhallgató. Cserélhető kábellel. Ajánlott asztali vagy hordozható fejhallgató erősítő használata.

Specifikációk:

Meghajtó: 50mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 103dB±3dB

Súly: 296g

Termék link: Link

SIVGA AUDIO SV021 ROBIN - Zárt dinamikus fejhallgató

A Sivga SV021 egy 50mm-es dinamikus meghajtóval szerelt, zárt kialakítású fejhallgató valódi rózsafa házzal, fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva.

Specifikációk:

Meghajtó: 50mm-es dinamikus meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 105dB±3dB

Súly: 275g

Termék link: Link

SIVGA AUDIO FEJHALLGATÓK:

SENDY AUDIO PEACOCK - High-End síkmágneses nyitott fejhallgató

Csúcstechnológia. Csúcsminőség hangzásban és anyagválasztásban. Prémium minőségű, 88 mm átmérőjű síkmágneses (planar magnetic) hangszóróval konstruált, nyitott kialakítású fejhallgató valódi zebrafa házzal, mart fém komponensekkel, báránybőr bevonatokkal és minőségi megmunkálással. Szimmetrikus kialakítása okán ( 4.4mm pentaconn jack) energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva ajánljuk otthoni felhasználásra.

Specifikációk:

Meghajtó: 88mm-es síkmágneses meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 40kHz

Impedancia: 50Ω±15%

Érzékenység: 103dB±3dB

Súly: 578g

Termék link: Link

SENDY AUDIO AIVA - Síkmágneses nyitott fejhallgató

A Sendy Audio Aiva egy 97x76mm-es síkmágneses meghajtóval szerelt, nyitott kialakítású fejhallgató valódi diófa házzal, mart fém komponensekkel, minőségi megmunkálással. Elsősorban otthoni zenehallgatáshoz ajánljuk, energikus, minőségi fejhallgató erősítővel megtámogatva.

Specifikációk:

Meghajtó: 97mm x 76mm-es síkmágneses meghajtó

Frekvencia átvitel: 20Hz - 40kHz

Impedancia: 32Ω±15%

Érzékenység: 103dB±3dB

Súly: 420g

Termék link: Link