Vezeték nélküli / Bluetooth

Hogyan válasszunk Bluetooth fülhallgatót?

Zenehallgatáshoz ajánlott Bluetooth fülhallgatók

Csak a hangminőség számít. A zene ritmusa, tonalitása és dinamikája, mintha a Zeneakadémián ülnél. A zene folyamában, ahol csak a zene a lényeg, minden más háttérbe szorul. Ez nem a mainstream, ez a valóság és minden rezdülése velőig hatol, legyen szó bármely Hi-Fi termékről. Ne gondold, hogy ez vezeték nélkül nem lehetséges. legmodernebb Bluetooth termékeink a CD minőségénél korántsem állnak meg, ismerd meg, hogy mire képesek a legmodernebb audio kodekek és többmagos akár 32 bites processzorok...  


Sportoláshoz ajánlott Bluetooth fülhallgatók

Futáshoz. Kerékpározáshoz. Falmászáshoz. Konditeremhez....de bármilyen sporthoz, ahol a kis tömeg, a komfortos illeszkedés, és a szinte észrevehetetlen viselet ellenáll az izzadságnak, vagy az ütemes léptekből fakadó rázkódásnak. Vezetékmentes SPORT fülhallgatóinknál már a kábellel sem kell törődnöd, mert a stabil Bluetooth technológia bármilyen okostelefonnal univerzálisan és gyorsan kapcsolódik.  


Teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgatók

Teljesen vezeték nélkül. A legmodernebb technológia jelenti a kábelek jövőjét". A fülbe helyezhető aprócska fülhallgatók teljesen vezeték nélküli techonológiája (TWS) mindennél kényelmesebb és mégis meghökkentően jó minőséget produkál. Szinte mindenre alkalmasak, legyen szó sportról, vagy minőségi zenehallgatásról, de még a telefonálás sem okoz nekik nehézséget, pedig a mikrofon ok ilyenkor a füledben vannak! Elképsztően kényelmes és trendi igényeid szerint.